Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 13/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία!


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Χαμός θα γίνει και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές και στις δύο ομάδες.




Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα, το μεγαλύτερο πρόβλημα έχει ο Γιώργος Ασημακόπουλος που φαίνεται αρκετά περιορισμένος στους Μπλε, έχοντας μάλιστα απειλήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Έτσι θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τον προσεγγίσει η ομάδα του και αν θα καταφέρει να αλλάξει τα πράγματα.



Την ίδια στιγμή οι  Κόκκινοι βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση μετά τη χθεσινή τους νίκη, έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους.


Survivor διαρροή 13/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία!



Όλα αυτά, θετικά και αρνητικά θα πρέπει να μπουν στην άκρη με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Ο στίβος μάχης είναι αρκετά απαιτητικός αφού όπως έχουμε πει και στο παρελθόν το επίπεδο έχει ανέβει μιας και μιλάμε για Survivor All Star.



Εμείς την πρώτη μας ισχυρή εκτίμηση σας αποκαλύψαμε ότι και πάλι οι Κόκκινοι είναι αυτοί που κερδίζουν την ασυλία σε ένα παιχνίδι ντέρμπι και με σκορ 10-8.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και ο άνθρωπος μας στον Άγιο Δομίνικο, που δίνει την κόκκινη ομάδα να πανηγυρίζει έξαλλα αυτό το αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.