Ads Top

Σασμός Spoiler 4/3: Αυτό είναι το τέλος του Μανώλη στη σειρά


Καταιγιστικές εξελίξεις θα έρθουν στη σειρά "Σασμός" για τον αγαπημένο μας "Μανώλη".. Πώς θα τελειώσει ο ρόλος του στη σειρα..

Πολλοί αναρωτιούνται εάν θα παραμείνει ο Μανώλης, ως το τέλος της σειράς Σασμός. Από πέρσι κυκλοφορούν Spoilers, τα οποία θέλουν τον νεαρό να εγκαταλείπει την Κρήτη, για μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό.




Δεν αποκλείεται να τον δούμε να μαζεύει τα πράγματά του, με σκοπό να φύγει οριστικά από το νησί που μεγάλωσε. Ο Ευθύμης γίνεται αφόρητα πιεστικός, με αποτέλεσμα ο Μανώλης να τρέμει πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη.

Το λάθος του να δανειστεί τόσα χρήματα, θα τον κυνηγά για πάντα. Η μόνη λύση βρίσκεται στη φυγή. Η Τζένη, μετά το φιάσκο με την εγκυμοσύνη, αποφασίζει να εγκαταλείψει την Κρήτη, για να ζήσει στον Καναδά με τους γονείς της.



Ο Μανώλης νομίζει πως η ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό, βρίσκεται μπροστά του. Το μόνο που σκέφτεται, είναι να φύγει μαζί με την Τζένη, για μια νέα ζωή στην Αμερική, μακριά από τον Ευθύμη!

Ο νεαρός ετοιμάζει τις βαλίτσες του και η οικογένεια εξοργίζεται. Ποια στάση θα κρατήσει ο Μανώλης και ποια απόφαση θα πάρει τελικά, στο τέλος της σειράς Σασμός; Θα παραμείνει, ή θα φύγει;

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.