Ads Top

Σασμός Spoiler 17/3: Ανατροπή! Αυτός είναι ο πατέρας της Νάντιας


Μεγάλη ανατροπή στη σειρά «Σασμός» - Δείτε ποιος είναι ο πατέρας της Νάντιας, τώρα εξηγούνται όλα.. Για αυτό θέλει να εκδικηθεί τον Μαθιό..

Μία απίστευτη ανατροπή κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες μετά το χθεσινό επεισόδιο της πρτυχημένης τηλεοπτικής σειράς της τηλεόρασης του Alpha ο σασμός!




Η Νάντια είναι παιδί του Ευθύμη Φαρμάκη και αυτός είναι ο λόγος που θέλει να εκδικηθεί τον Μαθιό Σταματάκη ως ξάδερφό του Στεφανή Σταματάκη!

Όπως έχουμε δει μέχρι τώρα στη σειρά που είναι η πρώτη σε νούμερα τηλεθέασης από όλα τα σήριαλ ο Ευθύμης Φαρμάκης λειτουργεί εκδικητικά.



Αφού θεώρησε υπεύθυνο τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη για το χαμό της γυναίκας του αποφάσισε να τον εκδικηθεί με τον ίδιο τρόπο. Έτσι την ημέρα που ο αστυνόμος παντρευόταν με τη Μαρίνα Βρουλάκη προσπάθησε να την σκοτώσει! Κρύφτηκε και πυροβόλησε, όμως τελευταία στιγμή ο αστυνόμος μπήκε μπροστά και δέχτηκε τη σφαίρα!

Σε μία παράλληλη ιστορία που εξελίσσεται στη σειρά τόσο οι τηλεθεατές όσο και ο Μαθιος Σταματάκης προσπαθούν να καταλάβουν το λόγο που ο Ευθύμης τα έχει βάλει μαζί του, πολιορκεί την Βασιλική και θέλει να καταστρέψει το γάμο τους!

Ο λόγος είναι ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη κατά το παρελθόν όταν ο Στεφανής Σταματάκης του έφαγε τη γυναίκα με την οποία είχε σχέση τότε ο Ευθύμης και ήταν η μητέρα της Νάντιας!



Ο Στεφανής μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι, κατάφερε να κερδίσει τη σύντροφό του Ευθύμη αλλά όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη την παράτησε, χωρίς τελικά το παιδί να ήταν δικό του!

Ο Ευθύμης Φαρμάκης δεν ξεχνά και όπως του κατέστρεψε τη ζωή του Στεφανής Σταματάκης θέλει να πληρώσει για αυτό ο ξάδερφος του Μαθιός
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.