Ads Top

Πρωτοφανής κίνηση ΣΚΑΪ: Αυτή είναι η παίκτρια που αποβλήθηκε από το «My Style Rocks»


Αυτός είναι ο λόγος - Δείτε ποια παίκτρια αποβλήθηκε μετά την πράξη της..

Τη Δευτέρα 13/3 ξεκίνησε και πάλι το My style rocks με το πρώτο επεισόδιο της εβδομάδας να κρύβει εκπλήξεις, καθώς συνέβη κάτι, που δεν έχουμε παρακολουθήσει ξανά σε κανένα κύκλο του διαγωνισμού μόδας, που προβάλλεται στον ΣΚΑΪ.




Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε, πως η παραγωγή για το σημερινό επεισόδιο είχε θέσει ως όρο κάθε παίκτρια να ντυθεί με ρούχα αξίας 100 ευρώ και μάλιστα να προσκομίσει τις αποδείξεις και τα καρτελάκια από τα ρούχα.

Η Χριστιάνα λοιπόν δεν τήρησε τους κανονισμούς, καθώς δεν είχε φέρει τα ταμπελάκια, από τα ρούχα, που αγόρασε και έτσι η Καραβάτου ανακοίνωσε, πως η κοπέλα δε θα μπορούσε να διαγωνιστεί παρά μόνο να βάλει βαθμολογίες.


Η παίκτρια που δεν τήρησε τους κανόνες του My style rocks και δε θα διαγωνιστεί





«Μιας και το είπα δεν είπα τι πρέπει να κάνουμε σήμερα τα κορίτσια μας. Έπρεπε να ντυθούν από πάνω μέχρι κάτω μόνο με 100% ευρώ με τα λεφτά που παίρνουν από την παραγωγή κάθε εβδομάδα. Τι έγινε λοιπόν πριν ξεκινήσει το επεισόδιο; Η παραγωγή έλεγξε με αποδείξεις από την αγορά των ρούχων και των αξεσουάρ ότι τα κορίτσια μας έχουν ακολουθήσει τους κανόνες.

Επιπλέον, εκτός από τις αποδείξεις, τα κορίτσια μας, έπρεπε να φέρουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ ακόμα και με το ταμπελάκι και το καρτελάκι τους. Σε αυτό το σημείο λοιπόν να πω ότι αφού έλεγξε όλες τις κοπέλες η παραγωγή, η Χριστιάννα δεν πρόκειται να διαγωνιστεί σήμερα. Χριστιάννα δεν έφερες τις αποδείξεις...», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.



«Τις αποδείξεις τις έφερα. Τα καρτελάκια δεν έφερα. Δεν είχα κάποιον να μου τα φέρει», απάντησε η Χριστιάνα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.