Ads Top

MasterChef Spoiler 17/3: Αυτοί κερδίζουν την ομαδική δοκιμασία


Ποιοι κερδίζουν σήμερα - Ποιοι παίρνουν την χειρότερη βαθμολογία - Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή..

Άλλη μία συναρπαστική εβδομάδα MasterChef ολοκληρώνεται σήμερα στο Star με την ανακοίνωση του νικητή από τους τρεις κριτές. Το ριάλιτι μαγειρικής που σαρώνει την τηλεθέαση έχει αλλάξει τη ροή του φέτος με τις συνεχείς εκπλήξεις και εισόδους παλιών παικτών να έχουν απογειώσει το παιχνίδι.




Στο χτεσινό επεισόδιο οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, μπλε, κόκκινοι και πράσινοι και για πρώτη φορά φέτος τους ζητήθηκε να παρουσιάσουν ένα μενού fine dining. Το ζητούμενο από τους κριτές ήταν 4 πιάτα τα οποία θα αναδείκνυαν τις 4 γεύσεις πικρό, γλυκό, ξινό, αλμυρό.

Ο Δημήτρης Πολιτάκης ως νικητής του mystery box πήρε τα πλεονεκτήματά του και έκανε την αρχή στις επιλογές της ομάδας του. Ο Δημήτρης επέλεξε για αρχηγούς των άλλων δύο ομάδων τη Σέβα και τον Παύλο. Το δεύτερο πλεονέκτημά του ήταν να διαλέξει 5 άτομα στην ομάδα του και αυτός δημιούργησε μια εξαιρετική ομάδα η οποία χαρακτηρίστηκε «dream team».



Τα τηγάνια πήραν φωτιά και οι 3 ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Όμως όπως φάνηκε τα πράγματα δε πήγαν καθόλου καλά για τη μία ομάδα ενώ μία άλλη ξεχώρισε για τις επιδόσεις της.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, γνωστός για το πως πετυχαίνει κόκκαλα σε ψάρια, αυτή τη φορά βρήκε σε πιάτο της κόκκινης ομάδας ολόκληρο πόδι ωμό από καραβίδα.



Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας αλλά και με όλα όσα είδαμε χτες η νικήτρια ομάδα της δοκιμασίας θα είναι η… «dream team» των πράσινων με τους κόκκινους να έχουν τη χειρότερη βαθμολογία και τους μπλε να έρχονται δεύτεροι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.