Ads Top

MasterChef Spoiler 12/3: Αυτοί κερδίζουν την ομαδική δοκιμασία - Αυτοί βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση


Τι αναφέρει η διαρροή - Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες, ποιοι κερδίζουν σήμερα, ποιοι βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση..

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το MasterChef, με το ριάλιτι μαγειρικής του Star να σαρώνει την τηλεθέαση στην prime time και όχι άδικα.




Το χθεσινό (10/3) επεισόδιο έφερε τα πάνω κάτω, με την Μαρία Μπέη ως νικήτρια του τελευταίου τεστ δημιουργικότητας να διαμορφώνει νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

Η ίδια ηγήθηκε της μπλε ομάδας, βάζοντας ως υπαρχηγό, τον Ηλία, σε μια κίνηση που προκάλεσε έκπληξη καθώς οι δύο τους, ως γνωστόν δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Αντίθετα, απέναντι της, ως αρχηγό της κόκκινης ομάδας, όρισε τον Νίκο, τον Μότο Μότο, που με τη σειρά του όρισε ως υπαρχηγό τον Θοδωρή, που αποτελεί τον πιο κοντινό του άνθρωπο (μαζί με τον Άγγελο) στο σπίτι.


MasterChef spoiler 12/3: Αυτοί κερδίζουν στην ομαδική δοκιμασία!



Το ζητούμενο για τις δύο ομάδες, ήταν να δημιουργήσουν, έχοντας συγκεκριμένο μπάτζετ, ένα μενού που θα προσφερόταν σε 60 εργαζόμενους του καταστήματος Mart.

Τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι, κινήθηκαν σε ρηχά νερά, με την ομάδα του Μότο Μότο όμως να κάνει ένα μεγάλο λάθος, προσφέροντας ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη.



Η αστοχία αυτή, σε ένα πιάτο που επιμελήθηκε ο Νίκος Τράκας, αναμένεται να στοιχήσει στους κόκκινους που θα βρεθούν στο καναβάτσο, οι Μπλε θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν τη νίκη.

Φυσικά αυτό θα φέρει μπαράζ εξελίξεων καθώς εξαρχής γνωρίζουμε που θα πάει η ασυλία από την Μαρία Μπέη, με την Μαρία Ματσούκαρου, να είναι το απόλυτο φαβορί για να σωθεί από τους μπλε!

Αντίθετα, σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αναμένεται να βρεθεί ο Τράκας που παρότι είναι ένας έμπειρος μάγειρας, υπέπεσε σε ένα παιδικό λάθος.


MasterChef 12/3 spoiler: Τα φαβορί για υποψήφιοι προς αποχώρηση!



Το ζητούμενο για τις δύο ομάδες, ήταν να δημιουργήσουν, έχοντας συγκεκριμένο μπάτζετ, ένα μενού που θα προσφερόταν σε 60 εργαζόμενους του καταστήματος Mart.

Τόσο οι μπλε όσο και οι κόκκινοι, κινήθηκαν σε ρηχά νερά, με την ομάδα του Μότο Μότο όμως να κάνει ένα μεγάλο λάθος, προσφέροντας ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη.

Η αστοχία αυτή, σε ένα πιάτο που επιμελήθηκε ο Νίκος Τράκας, αναμένεται να στοιχήσει στους κόκκινους που θα βρεθούν στο καναβάτσο, όμως η ήττα δεν θα είναι το τελευταίο πρόβλημα για τους ίδιους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μπλε ομάδα ως νικήτρια θα κληθεί να υποδείξει τον παίκτη που θα λάβει την ασυλία, με την Μαρία Μπέη ως αρχηγός να την δίνει στην Μαρία Ματσούκαρου.



Η Κύπρια παίκτρια ίσως αποτελούσε τον εύκολο στόχο, όμως πλέον δεν θα μπορεί να ψηφιστεί.

Το μεγάλο λάθος όμως ήρθε από τον Νίκο Τράκα στο πιάτο με το ψάρι, γεγονός που θα τον στείλει χωρίς καμία αμφιβολία στον τάκο.

Όσον αφορά όμως τους άλλους δύο υποψηφίους προς αποχώρηση, αυτοί αναμένεται να είναι ο Μότο Μότο που ως αρχηγός θα αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί αλλά και ο Θοδωρής που ήταν ο υπαρχηγός της κόκκινης ομάδας.

Οι δύο παίκτες ήταν οι απόλυτοι υπεύθυνοι για τη δημιουργία ενός μενού που απογοήτευσε ενώ το γεγονός ότι δεν φάνηκαν και ιδιαιτέρως δημοκρατικοί κατά τη δημιουργία του, είναι κάτι που θα τους κοστίσει.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.