Ads Top

Masterchef Οριστική Διαρροή 31/3: Αυτοί κερδίζουν την ομαδική δοκιμασία


Ποιοι κερδίζουν σήμερα - Ποιοι βγαίνουν υποψήφιοι, πάμε για αποχώρηση έκπληξη ενός φαβορί;

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό (21:00) επεισόδιο του MasterChef, με την τελευταία ομαδική δοκιμασία να φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους παίκτες.




Το ριάλιτι μαγειρικής του Star συνεχίζεται σήμερα με τα αποτελέσματα της εξωτερικής ομαδικής δοκιμασίας που αυτή τη φορά πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του MasterChef!


MasterChef spoiler 31/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα στην ομαδική δοκιμασία!



Η χθεσινή (30/3) δοκιμασία ήταν διαφορετική από όλες όσες είχαμε δει μέχρι σήμερα, καθώς οι δύο ομάδες θα έπρεπε να δημιουργήσουν vegetarian μενού τεσσάρων σταδίων, μαγειρεύοντας αποκλειστικά με υγραέριο.

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Θοδωρής, που ως νικητής του Mystery Box ήταν αυτός που είχε το πλεονέκτημα να ορίσει τα νέα δεδομένα αλλά και να ηγηθεί της μπλε ομάδας.

Ο ίδιος μίλησε για μια στρατηγική που αποφάσισε να ακολουθήσει, προκειμένου να κάνει άνω κάτω και να σπάσει τις κλίκες των παλιών παικτών, με τον παίκτη από την Θεσσαλία να ορίζει ως αντίπαλο αρχηγό στην κόκκινη ομάδα, την Μαρία Λαζαρίδου.



Οι δύο ομάδες λειτούργησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αν εξαιρέσει κανείς ορισμένες εντάσεις που αφορούσαν τους Πορφύρη και Μότο Μότο (Μπλε) και τους Άγγελο και Δημήτρη Πολιτάκη (Κόκκινοι).

Παρά τον αρχικό ενθουσιασμό των κριτών από τα πιάτα των δύο ομάδων, δεν έλειψαν και οι αστοχίες που γέννησαν προβληματισμό στην κριτική επιτροπή που παρουσιάστηκε ενισχυμένη σε αυτή την ομαδική δοκιμασία, με τον συνήθη ύποπτο, Νίκο Θωμά.

Η Μαρία Λαζαρίδου ως αρχηγός αναμένεται να βρεθεί σε δύσκολη θέση ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η επιλογή της ασυλίας που θα δώσει η μπλε ομάδα.

Αν ο Θοδωρής επιλέξει να σώσει τον φίλο του, Μότο Μότο, τότε θα τον βγάλει από τη δύσκολη θέση που αναμένεται να βρεθεί, σε διαφορετική περίπτωση, ο Νίκος αναμένεται να είναι υποψήφιος.



Τέλος, η αρχηγός της κόκκινης ομάδας, είχε μιλήσει για κάποιες δυσκολίες στη συνεργασία και με την Μαρία Μπέη, γεγονός που μπορεί να στοιχήσει σε ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.