Ads Top

MasterChef Αποχώρηση 17/3: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής


Μια αποχώρηση που δεν περίμεναν όλοι - Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από το MasterChef..
Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον καλεσμένο σεφ Νίκο Θωμά δοκίμασαν και έκριναν τα πιάτα και έδειξαν στην Σέβα Λογοθέτη την πόρτα της εξόδου από το σπίτι και την κουζίνα του MasterChef.




Ημέρα αποχώρησης ήταν η Παρασκευή 17/3 στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChef μετά την ομαδική δοκιμασία, που ανέδειξε νικήτρια την πράσινη ομάδα.

Οι 18 παίκτες των τριών ομάδων έπρεπε να ετοιμάσουν πιάτα υψηλής γαστρονομίας με τέσσερις διαφορετικές γεύσεις, πικρή, ξινή, γλυκιά και αλμυρή, με την πράσινη ομάδα να συγκεντρώνει την μεγαλύτερη βαθμολογία, αφού πήραν το απόλυτο 10 και από τους τρεις κριτές.



Μπλε και κόκκινοι οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία, ενώ πριν την ανάδειξη των υποψηφίων οι πράσινοι είχαν τη δυνατότητα να σώσουν έναν παίκτη από κάθε αντίπαλη ομάδα και επέλεξαν να δώσουν την ασυλία στον Θοδωρή και την Μαρία Μπέη, με την αιτιολόγηση ότι έφτιαξαν τα δύο καλύτερα πιάτα των ομάδων τους.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση τελικά ήταν η Γιώτα Λιοσπερίτη, η Σέβα Λογοθέτη που έθεσε την ίδια ως υποψήφια καθώς και ο Νίκος Κοντος, η Μαρία Ματσούκαρου και ο Παύλος Λούλης.

Στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής μπήκε ο Νίκος Θωμάς, Culinary Consultant του MasterChef, ο οποίος είχε ετοιμάσει το πιάτο της δοκιμασίας αποχώρησης.



Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με τον καλεσμένο σεφ δοκίμασαν και έκριναν τα πιάτα και έδειξαν στην Σέβα Λογοθέτη την πόρτα της εξόδου από το σπίτι και την κουζίνα του MasterChef.

Στις τελευταίες της δηλώσεις πριν αποχωρήσει η παίκτρια με δάκρυα στα μάτια είπε μεταξύ άλλων: «Το MasterChef ήταν μια κλωτσιά που έπρεπε να μου δώσει κάποιος για να καταλάβω πραγματικά πως αυτό είναι που θέλω να κάνω. Σας ευχαριστώ πραγματικά για αυτή την ευκαιρία».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.