Ads Top

Γεμίζει τα ταμεία του Ολυμπιακού ο Ονιεκούρου!


Δείτε τι αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ντεμίρσπορ - Πόσα εκατομμύρια πρέπει να πληρώσει στον Ολυμπιακό αν βγει Ευρώπη η ομάδα..

Ο πρόεδρος της Αντάνα Ντεμίρσπορ, Μουράτ Σαντσάκ, δήλωσε πως εάν η ομάδα του βγει στην Ευρώπη τότε θα πρέπει να πληρώσει 3,5 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό ως υποχρεωτική ρήτρα για τον Χένρι Ονιεκούρου.




Το καλοκαίρι του 2022 ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Χένρι Ονιεκούρου στην Αντάνα Ντεμίρσπορ με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος, ενώ στη συμφωνία συμπεριελήφθη και οψιόν αγοράς.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Μουράτ Σαντσάκ, τόνισε πως η οψιόν αυτή μπορεί να μετατραπεί σε υποχρεωτική εάν η Ντεμίρσπορ πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο: "Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την οψιόν του Ονιεκούρου εάν πάμε Ευρώπη. Πρέπει να πληρώσουμε 3,5 εκατομμύρια ευρώ".

Η Αντάνα Ντεμίρσπορ βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος και με τα τωρινά δεδομένα θα πρέπει να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις για να εξασφαλίσει εισιτήριο.



Ο Ονιεκούρου έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει έξι γκολ, ενώ έχει μοιράσει δύο ασίστ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.