Ads Top

Η μεταγραφή «δώρο» Γιαννακόπουλου σε Σερέλη για το πρωτάθλημα!


Έρχεται ενίσχυση στον Παναθηναϊκό - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα..

Γερό "μπάσιμο" από τους Πράσινους για να τον φέρουν Ελλάδα το συντομότερο. Ο παίκτης δεν τα βρήκε όπως τα περίμενε στην ομάδα του και ψάχνεται να φύγει, ενώ στο Τριφύλλι θέλουν ένα ακόμα... όπλο στο φινάλε της σεζόν.




Δεν έχει κυλήσει και όσο καλά θα ήθελε η παρουσία του Κώστα Αντετοκούνμπο στη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Έλληνας τεχνικός επέλεξε τον διεθνή σέντερ σε μία περίοδο που η γραμμή ψηλών του ήταν αποδεκατισμένη, χάνοντας σταδιακά χρόνο στο ροτέισον της τουρκικής ομάδας. Συνολικά, ο Έλληνας άσος σε 8 παιχνίδια μετρά κατά μέσο όρο μόλις 4,8 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα, εκτελώντας με 82,4% από το δίποντο και με 58,8% από τις βολές.

Με βάση τα τωρινά δεδομένα, φαντάζει δύσκολο να παραμείνει στη Φενέρ ο Κώστας Αντετοκούνμπο ακόμα και μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα φαίνεται πως, ήδη, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μπάσιμο για να τον φέρει άμεσα στην Ελλάδα για λογαριασμό του!



Ο Παναθηναϊκός διατηρούσε πάντα τον πρώτο λόγο για τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Άλλωστε και πέρσι οι Πράσινοι είχαν φτάσει πολύ κοντά στην απόκτησή του, όμως η ευκαιρία που του έδωσαν τελευταία στιγμή οι Σικάγο Μπουλς χάλασαν την προφορική συμφωνία με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Το Τριφύλλι θέλει να διεκδικήσει με τις καλύτερες δυνατές αξιώσεις το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό και σίγουρα, η απόκτηση ενός καλού Έλληνα μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Ασφαλώς αν όντως κλείσει το deal, ο παίκτης θα συνεχίσει ως κομμάτι του ελληνικού κορμού και του χρόνου.


Οι σχέσεις Παναθηναϊκού και οικογένειας Αντετοκούνμπο



Μην ξεχνάμε ότι στον Παναθηναϊκό διατηρούν άριστες σχέσεις συνολικά με την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Ο Θανάσης είχε φορέσει τα πράσινα από το 2017 μέχρι το 2019, ενώ και ο νεαρότερος των αδερφών Άλεξ Αντετοκούνμπο, είχε συμμετάσχει προ ετών σε βασικό στάδιο προετοιμασίας του Τριφυλλιού.



Πρόσφατο σενάριο ήθελε τους Πράσινους να κοιτάζουν τις πιθανότητες για επιστροφή και του Θανάση Αντετοκούνμπο στο ΟΑΚΑ, κάτι ωστόσο που είναι πολύ πρώιμο να συζητήσουμε. Το δεδομένο, πάντως, είναι ότι "Elevator" ούτε του χρόνου θα βρει πολύ χρόνο στο NBA και τους Μπακς του Γιάννη. Εκτός και αν βρεθεί άλλη ομάδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η οποία θα του δώσει εγγυημένο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.