Ads Top

«Τρέλα» στην Βραζιλία με Ροντινέι!


Τον θέλουν ξανά πίσω μετά τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό, δείτε τι γράφουν..

Ο Ροντινέι πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στη Βραζιλία τον θέλουν πίσω στη Φλαμένγκο...




Ο Ροντινέι ήρθε στην Ελλάδα τον περασμένο Δεκέμβριο για τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος από τη Φλαμένγκο και έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να κερδίσει τους πάντες στον Ρέντη και να κάνει τη διαφορά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Βραζιλιάνος μπακ είναι εξαιρετικός και προσφέρει ασφάλεια στον Μίτσελ, ενώ δίνει πολλά και στο επιθετικό κομμάτι για τους ερυθρόλευκους, για αυτό και δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η ποιότητα του και το πόσο σημαντικός είναι για τον Ολυμπιακό φαίνεται και από το γεγονός πως στην Φλαμένγκο ακόμα τον αναπολούν.



Συγκεκριμένα, οι οπαδοί της ομάδας έχουν «οργιάσει» στο twitter, ζητώντας την επιστροφή του στην ομάδα, μετά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη θέση του δεξιού μπακ. Τόσο για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και επειδή υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.



Μάλιστα, κάποιες από τις αναφορές των Βραζιλιάνων φιλάθλων για τον Ροντινέι έχουν ιδιαίτερο χιούμορ και φανερώνουν το πόσο αγαπητός είναι στη χώρα του και την Φλαμένγκο.

«Ξεπέρασα μέχρι και την πρώην μου, αλλά τη φυγή του Ροντινέι ποτέ», έγραψε ένας φίλαθλος, ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Θέλεις μήπως να σου στείλω και ένα ταξί να σε πάρει από το αεροδρόμιο; Η φανέλα σου είναι εδώ και σε περιμένει φίλε, γύρνα πίσω», είναι κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά για τον χαμό που επικρατεί σχετικά με τον Ροντινέι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.