Ads Top

«Υπογράφει Έλληνας άσος με εντολή Μαρινάκη στον Ολυμπιακό!»


Ποιος πιάνει Λιμάνι, ποιος «τελειώνει» από τον Ολυμπιακό..

Ποιος δεν θα παίξει στα πλέι οφ και φεύγει και ο διεθνής κίπερ που άλλαξε την εικόνα των Πειραιωτών και αναμένεται να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιό του. Ποιος άλλος όμως θα τον ακολουθήσει;




Παρά τις όποιες αντιρρήσεις για τη μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδεικνύεται ως η πλέον επιτυχημένη κίνηση του Ολυμπιακού, έχοντας πάρει… σπίτι του τη φανέλα του βασικού και πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το συμβόλαιο του Έλληνα γκολκίπερ ήταν για 1+1 χρόνια και θεωρείται δεδομένο ότι οι Ερυθρόλευκοι θα ενεργοποιήσουν την οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν, που προβλέπεται στη συμφωνία. Πιθανώς και με βελτιωμένες αποδοχές για τον Πασχαλάκη.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 33χρονος άσος θα είναι και πάλι ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, γεγονός που… καθυστερεί το εγχείρημα της καθιέρωσης του Κωνσταντίνου Τζολάκη. Ο νεαρός γκολκίπερ είναι εξαιρετικά ταλαντούχος και στο Λιμάνι θεωρούν ότι θα γίνει βασικός στο μέλλον, όμως αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να «χτυπήσει» τον Πασχαλάκη και να του πάρει τη θέση στην ενδεκάδα.



Το ερώτημα λοιπόν είναι πώς θα επιλέξουν οι Πειραιώτες να χειριστούν το ζήτημα του Τζολάκη την επόμενη σεζόν. Κατ’ αρχάς, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στο Sportdog.gr επίκειται επέκτασή του το επόμενο διάστημα προκειμένου ο Ολυμπιακός να είναι καλυμμένος για παν ενδεχόμενο. Άλλωστε, ο νεαρός κίπερ είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος επέμενε για τη μεταγραφή του και δικαιώθηκε απόλυτα.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές στη θέση του τερματοφύλακα λόγω της σίγουρης αποχώρησης του Όγκμουντουρ Κρίστινσον. Το συμβόλαιό του Ισλανδού ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και δεν θα ανανεωθεί. Το αν θα αποκτηθεί άλλος τερματοφύλακας στη θέση του παραμένει ερωτηματικό και σίγουρα επηρεάζει άμεσα τον Τζολάκη.

Είναι σημαντικό το αν ο νεαρός γκολκίπερ θα παραμείνει δεύτερος πίσω από τον Πασχαλάκη και θα παίρνει τις ευκαιρίες του κατά τη διάρκεια της σεζόν (όπως έγινε και φέτος, κυρίως στο Κύπελλο) ή το αν θα υποχωρήσει στην ιεραρχία, όντας πλέον ο τρίτος τερματοφύλακας της ομάδας.



Συνεπώς, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι σε κάθε περίπτωση το καλύτερο σενάριο για τον Τζολάκη θα είναι να παραχωρηθεί ως δανεικός προκειμένου να βγάλει την επόμενη σεζόν σε μία ομάδα που θα του δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, με την προσδοκία να επιστρέψει πιο έτοιμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι είτε από Ελλάδα είτε από το εξωτερικό που έχουν χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού για τον δανεισμό του 20χρονου πορτιέρε.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.