Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Ο Αντώνης επιστρέφει σπίτι αλλά η Μαρίνα θα δώσει σκληρό αγώνα


Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη σειρά «Σασμός».. Ο Αντώνης θα ζήσει αλλά δεν θα είναι εμφανισιακά όπως τον ήξερες.

Θα ζήσει ο Αντώνης αλλά δεν θα είναι εμφανισιακά όπως τον ήξερες. Οι συγκινητικές στιγμές που έρχονται στον Σασμό. 
Μετά από χιλιάδες - και δεν είναι υπερβολή αυτό - tweets των θαυμαστών του Σασμού που ζητούσαν να μην έχουμε θλιβερή κατάληξη με τον Αντώνη τον αγαπημένο αστυνόμο της σειράς, έχουμε ευχάριστα νέα.

Θα επιβιώσει και όχι μόνο προσωρινά αλλά μάλλον και για τον τρίτο κύκλο της σειράς, μόνο που πάντα τα ευχάριστα σε αυτή τη σειρά συνοδεύονται από τα δυσάρεστα. Η Μαρίνα - Μαρία Πρωτόπαππα θα δώσει έναν τιτάνιο αγώνα. Συγκινητικό και πολλές φορές άδικο. Σε αυτό τον τηλεοπτικό γολγοθά θα βρει αρκετούς συμπαραστάτες και έναν μεγάλο εχθρό.


«Εσείς ποια είστε;»

Δεν ξέρουμε αν ο Alpha εισάκουσε τις διαμαρτυρίες του κοινού που είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Δεκέμβριο για να μην τους πάθει τίποτε κακό ο αστυνόμος της καρδιάς τους, ο Αντώνης τους, στον Σασμό. Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια. Οι σεναριογράφοι δεν είχαν πάρει τελική απόφαση για το αν θα «σκοτώσουν» τηλεοπτικά τον Δημήτρη Ήμελλο και δεν εξυπηρετούσε και τις εξελίξεις αυτή η ανατροπή για να την κάνουν πράξη. Τουλάχιστον προς το παρόν γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Πριν δούμε τον Αντώνη Φραγκιαδάκη να επιστρέφει στο σπίτι του στην Άνω Ποριά όπως λένε τα τελευταία στοιχεία, θα περάσουμε και μία τηλεοπτική λαχτάρα με το έμφραγμα το οποίο θα υποστεί στην εντατική. Η Μαρίνα καταρρέει και η Αργυρώ προσπαθεί να την συνεφέρει. Το λέει ξεκάθαρα: «Αν πάθει κάτι ο Αντώνης δεν έχω λόγο να ζω».

Όμως δεν ήρθε εδώ το τέλος και δεν αξίζει άλλωστε αυτό το τέλος σε αυτό το ζευγάρι.

Ο Αντώνης θα παλέψει και θα ζήσει. Η αποθεραπεία του δεν θα είναι εύκολη όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες. Μάλιστα το περιοδικό Tv24 δίνει και μία ξεχωριστή διάσταση, πως ο αστυνόμος θα έχει αρχικά μετατραυματική αμνησία και δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει ακόμη και την Μαρίνα, το διάστημα που θα επιστρέψουν στο σπίτι τους.Εδώ από ότι εικάζουμε, θα δούμε την Μαρίνα να προσπαθεί να του θυμίζει όλες τις ευχάριστες στιγμές που πέρασαν μαζί, όλα τα όνειρα που έκαναν για το κοινό τους μέλλον στην Αθήνα. Θα μείνει μαζί του αφοσιωμένη και ταγμένη στο σκοπό της: Να τον κάνει και πάλι καλά. Αυτό σημαίνει αρκετά συγκινητικές τηλεοπτικά στιγμές με flashback.

Η Μαρίνα θα περάσει τον μικρό δικό της Γολγοθά, ενώ ο κλοιός γύρω από τον Ευθύμη, αρχίζει να στενεύει. Στην ουσία ο εχθρός της παραμένει δυνατός. Είναι δυσταρεστημένος που ο αστυνόμος τα κατάφερε και ψάχνει μία δεύτερη αφορμή για να τον σκοτώσει. Ξέρει να καλύπτει τον εαυτό του πολύ καλά. Βάζει σκοπό του να κάνει κακό στην Μαρίνα και νομίζει ότι θα τα καταφέρει αυτή τη φορά.

Η Αιμιλία τον παρακολουθεί όμως στενά και αυτή τη φορά δεν θέλει να κάνει ένα δεύτερο λάθος και να αφήσει τον κρυφό της συνεργάτη ανεξέλεγκτο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.