Ads Top

Η πρώτη μεταγραφή δώρο Γιαννακόπουλου σε Λάσο!


Σε ποιες θέσεις θα πέσουν λεφτά - Ποιος θα είναι η πρώτη μεταγραφή αν κλείσει ο Λάσο

Το μοναδικό κέρδος από το ματς με την Εφές και η επόμενη μέρα. Πώς προσπαθούν οι Πράσινοι να πείσουν τον πρώην προπονητή της Ρεάλ; Η μεγάλη μεταγραφή που ψάχνουν στο Τριφύλλι και ο σχεδιασμός που ξεκίνησε ήδη...




Ο Παναθηναϊκός πάλεψε το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Εφές, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση. Η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης πέτυχε τον στόχο της, επικρατώντας με 87-82, και πατάει ακόμη πιο καλά πλέον στα πόδια της για την πρόκριση στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Προ ημερών είχε κερδίσει οριακά στην Γαλλία την Βιλερμπάν, τώρα νίκησε τον Παναθηναϊκό και πλέον ελπίζει ότι δεν θα την πατήσει, γιατί η αλήθεια είναι ότι έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία.



Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του κρατάει από αυτό το παιχνίδι την πολύ καλή εμφάνιση του Μάριους Γκριγκόνις που είχε 23 πόντους, αλλά και το γεγονός ότι δεν τα παράτησε, όταν η Εφές στην τέταρτη περίοδο προηγήθηκε κάποια στιγμή με 77-61.

Εφτασε και στο 79-73 ο Παναθηναϊκός, αλλά και ο πάλι σπουδαίος Πάρις Λι αστόχησε σε τρίποντο σε εκείνο το σημείο.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν καμία τύχη στην Ευρωλίγκα και θα χρησιμοποιήσουν τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια για να ετοιμαστούν για τα πλέι-οφ της Α1. Η τρέχουσα χρονιά είναι εν πολλοίς χαμένη και ήδη έχει αρχίσει να φτιάχνεται η επόμενη. Ο προπονητής, ως γνωστόν, είναι το βασικό ζητούμενο με τον Πάμπλο Λάσο να είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά στα υψηλά «θέλω» της ομάδας είναι και ένας σπουδαίος πλέι-μέικερ, που θα αντικαταστήσει τον Ουόλτερς και θα καλύπτει του χρόνου την θέση μαζί με τον Λι.



Αναζητείται, δηλαδή, παίκτης τύπου Καμπάτσο, Μπόλντγουϊν και Λαμπροβίτολα. Γκαρντ, δηλαδή, από το πάνω ράφι. Εμπειρος παίκτης, που θα κάνει την διαφορά.

Χρήματα θα δοθούν και μάλιστα πολλά την επόμενη περίοδο και ο πλέι-μέικερ είναι στα «SOS», αφού ως γνωστόν το «1» και το «5» παίζουν σημαντικό ρόλο στο άθλημα.

Το ιδανικό θα ήταν να έρθει ένας εκ των Μίσιτς, Λάρκιν, αλλά αυτοί οι παίκτες είναι απλησίαστοι για τα ελληνικά δεδομένα, άλλωστε ο Μίσιτς μπορεί να πάει του χρόνου στο ΝΒΑ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.