Ads Top

Ανδρέας Ντόη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα


Δείτε για ποιο λόγο απουσιάζει το όνομα του Ανδρέα Ντόη τόσο από τις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών όσο και της Ελπίδων..

Το όνομα του Ανδρέα Ντόη απουσιάζει από τις κλήσεις τόσο της Εθνικής Ανδρών όσο και της Ελπίδων και ο λόγος είναι πως ακόμα δεν έχει διευθετηθεί το θέμα με τα χαρτιά του 20χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού.




Στη διάρκεια της Τρίτης (14/3) ο Γκουστάβο Πογέτ ανακοίνωσε τις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών για τα ματς με Γιβραλτάρ και Λιθουανία και λίγη ώρα αργότερα ο Νίκος Παπαδόπουλος γνωστοποίησε τις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων για τα ματς με Ουγγαρία και Λευκορωσία.

Κάποιος παρατηρητικός θα πρόσεξε πως από τα 54 ονόματα που κάλεσαν και οι δύο προπονητές μεταξύ άλλων απουσιάζει αυτό του Ανδρεά-Ριχάρδου Ντόη, του 20χρονου αμυντικού του Ολυμπιακού, που όλοι περίμεναν πως θα βρισκόταν για πρώτη φορά στις επιλογές του Ουρουγουανού προπονητή.



Αυτό δεν συνέβη όμως και ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός. Ο 20χρονος αμυντικός έχει επιλέξει πως θα αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας και όχι σε αυτή της Αλβανίας, καθώς και οι δύο γονείς του είναι Αλβανοί.

Ο Ντόη που είχε δικαίωμα να επιλέξει σε ποια εθνική θα παίξει έχει ήδη ενημερώσει την Εθνική Αλβανίας πως θα αγωνιστεί στην Ελλάδα και αυτό που περίμενε είναι να έχει τα απαραίτητα χαρτιά στα χέρια του.

Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμα με αποτέλεσμα ο Ντόη να μην έχει δικαίωμα να κληθεί στις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες της Ελλάδας και θα πρέπει να περιμένει λίγο καιρό ακόμη ώστε να δει το όνομα του στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ.



Να θυμίσουμε πως τα επόμενα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι τον προσεχές Ιούνιο όταν η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ιρλανδία.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.