Ads Top

Ερυθρόλευκη «εκστρατεία» στον Βόλο για τον Ολυμπιακό!


Πόσοι χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένονται στον Βόλο - Απίστευτη ζήτηση για ένα εισιτήριο..

Χιλιάδες οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να «κοκκινίσουν» τον Βόλο. Τεράστια η ζήτηση από τον κόσμο, θα βγάλει ανακοίνωση για τα εισιτήρια η ΠΑΕ.




Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Πανθεσσαλικό τον Βόλο για την 1η αγωνιστική των playoffs της Superleague και η πόλη της Μαγνησίας αναμένεται να είναι «κόκκινη» από τον κόσμο των Πειραιωτών.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αναμένεται να εξασφαλίσει χιλιάδες εισιτήρια για τους οπαδούς της, όπως συνέβη και στην αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπου βρέθηκαν στην πόλη της Μαγνησίας πάνω από 11.000 για να στηρίξουν την ομάδα του Μίτσελ.

Λίγους μήνες μετά την εντυπωσιακή «εκστρατεία» των Πειραιωτών στον Βόλο, αναμένεται νέα κόκκινη «απόβαση», προκειμένου η πόλη και το Πανθεσσαλικό να γίνει ξανά το δεύτερο τους «σπίτι».



Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται στο προσεχές διάστημα να εκδοθεί ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο διάθεσής τους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπου θα αναφέρονται τα πάντα λεπτομερώς τα πάντα, ενώ όπως είναι λογικό θα γίνουν «καπνός» από τους οπαδούς των Πειραιωτών, αφού η ζήτηση είναι τεράστια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.