Ads Top

«Χαλάει» η «κλεισμένη» μεταγραφή Ολυμπιακού για το καλοκαίρι;


Ποιον παίκτη είχε Νο1 στη λίστα του ο Ολυμπιακός - Τι αναφέρει δημοσίευμα, τι συνέβη πλέον..

Προβληματισμός στο Λιμάνι για τον παίκτη που είχαν Νο1 στη λίστα τους ενόψει καλοκαιριού. Γιατί η κίνηση που θα άλλαξε τα δεδομένα στο ρόστερ, είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη; Οι τελευταίες εξελίξεις και ο κόουτς που θα αναλάβει για την επόμενη ημέρα.




Ολυμπιακός: Πολύ συχνά ακούγεται τελευταία το όνομα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς για τον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι φαίνεται το μέλλον του να βρίσκεται μακριά από την Κρίσταλ Πάλας.

Φέτος (όπως και πέρσι) δεν ήταν στα πλάνα του Πάτρικ Βιεϊρά, γιατί η αγγλική ομάδα  δεν χρειάζεται τέτοιου 6άρι πια στην 11άδα της, με αποτέλεσμα να έχει παίξει σε ελάχιστα ματς αν και η ετήσια αμοιβή του ανέρχεται στα 4 εκατ. ευρώ

Η Κρίσταλ Πάλας είχε δώσει κοντά στα 15 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη και ίσως να υπήρχαν ζητήματα για να τον αφήσει ελεύθερο για να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία τον απέκτησε. Ή μήπως όχι; Γιατί το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι η αγγλική ομάδα απέλυσε τον Βιεϊρά!

Η διοίκηση της Κρίσταλ Πάλας έδειξε την πόρτα της εξόδου στον προπονητή της, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του Λονδίνου στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο 46χρονος Γάλλος τεχνικός ανέλαβε την Πάλας το 2021 και πέρσι είχε μια επιτυχημένη σεζόν, αλλά φέτος τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, καθώς έχει υποχωρήσει στην 12η θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό. Ετσι η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Γάλλο προπονητή.



Πρακτικά αυτή η εξέλιξη είναι πολύ πιθανό να αλλάξει τα πλάνα της διοίκησης της Κρίσταλ Πάλας για το μέλλον τού Λούκα Μιλιβόγεβιτς, που κάποιοι είχαν βιαστεί για να το γράψουν δίπλα από τη λέξη "Ολυμπιακός", πολύ περισσότερο αν η αγγλική ομάδα υποβιβαστεί.

Γιατί αν του προτείνουν την παραμονή του στο κλαμπ (προφανώς με μικρότερο συμβόλαιο), ο Σέρβος άσος πολύ δύσκολα θα αρνηθεί να αφήσει το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο για να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ. Ειδικά από τη στιγμή που στην Κρίσταλ Πάλας θεωρείται (και είναι!) σημαία της.


Μικρό καλάθι ενόψει καλοκαιριού για τον Μιλιβόγεβιτς, δηλαδή, καθώς η απομάκρυνση του Βιεϊρά που έπαιζε με νεότερους και άλλο στιλ (όχι αυτό το παλιού τύπου 6αρι του Μιλιβόγεβιτς), δεν αποκλείεται να αλλάξει το στάτους του στην ομάδα. Εκτός αν ο Ολυμπιακός του δώσει τέτοιο κίνητρο, αν τελικά οι Πειραιώτες θελήσουν να ασχοληθούν μαζί του, που δεν θα μπορεί να αρνηθεί...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.