Ads Top

Η απόφαση Σερέλη για τον αντι-Άντριους στο ελληνικό πρωτάθλημα!


Ποιος ξένος δηλώθηκε τελικά - Ποιος θα μείνει εκτός με τον Ολυμπιακό - Ο Σερέλης πήρε την οριστική του απόφαση

Πάρθηκαν οριστικές αποφάσεις, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής.

Στον Παναθηναϊκό πλήρωσαν αρκετά... την υπόθεση Άντριου Άντριους, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να στερηθούν τον Τόμας από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος!




Πριν λίγη ώρα δηλώθηκε στην επτάδα των διαθέσιμων ξένων για το ελληνικό του ρόστερ ο Γκριγκόνις. Κοινώςμ ο Αμερικανός μένει οριστικά εκτός πρωταθλήματος και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην Ελλάδα μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ύστερα από αυτή την αλλαγή, που ήταν και η τελευταία που είχαν δικαίωμα να κάνουν οι «πράσινοι», οι ξένοι που έχει στη διάθεσή του ο Χρήστος Σερέλης για την Basket League είναι οι εξής: Πάρις Λι, Νέιτ Ουόλτερς, Μάριους Γκριγκόνις, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Ουίλιαμς και Αρτούρας Γκουντάιτις.



Με αφορμή την απουσία του Πονίτκα από το ντέρπι με τον Ολυμπιακό, είναι ξεκάθαρο πως Γκριγκόνις θα είναι ο 6ος ξένος του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι «αιωνίων» αντί του Πολωνού γκαρντ - φόργουορντ.

Η τελική απόφαση που θα πρέπει να πάρει ο Σερέλης θα έρθει πριν από τα πλέι οφ, όταν θα αποφασιστεί η εξάδα από τους διαθέσιμους επτά. Κοινώς θα κοπεί ένας ακόμη όταν έρθει εκείνη η στιγμή.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.