Ads Top

Ετοιμάζει έκπληξη ο Μίτσελ με ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια!


Ποιος αλλάζει όλο το πλάνο, ετοιμάζει κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί φέτος ο Μίτσελ;

Ο Ισπανός φέρνει τα πάνω-κάτω στην αρχική του ενδεκάδα, με εκπλήξεις και... πειράματα. Τι δουλεύει στις τελευταίες προπονήσεις στου Ρέντη, ποιο θα είναι το νέο πρόσωπο στη μεσαία γραμμή και πώς θέλει να αποφύγει τα λάθη της προηγούμενης εμφάνισης στην Opap Arena.




Πρόβλημα υπάρχει στο Λιμάνι με τους Σαμασέκου και Εμβιλά, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα να ο Μίτσελ να ψάχνει τις λύσεις για την 11άδα του.

Κι εδώ είναι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον η πληροφορία από του Ρέντη, καθώς ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται ότι έχει στο μυαλό του κάτι πολύ σπέσιαλ! Τι είναι αυτό; Να μεταθέσει τον Ανδρέα Ντόη για το ντέρμπι με την Ένωση σε ρόλο αμυντικού μέσου, καθώς ο νεαρός άσος έχει τις δυνατότητες για να το κάνει!



Προφανώς έχει και την εμπειρία, πια, από τη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ έχει αποδείξει ότι έχει την ωριμότητα για να διαχειριστεί καταστάσεις. Στο τέλος τής γραφής ο στόπερ μπροστά από την άμυνα, το 6άρι, δεν έχει κάποιον εντυπωσιακά διαφορετικό ρόλο σε σχέση με εκείνον του στόπερ, που έτσι κι αλλιώς παίζει.

Μόνο που για το παιχνίδι με τους Κιτρινόμαυρους, που ο Ολυμπιακός θέλει πολύ να το κερδίσει (ή, έστω, να μην το χάσει), το απουσιολόγιο έχει και το όνομα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Κι εδώ είναι που αρχίζει η κατάσταση να περιπλέκεται. Ή μήπως όχι;

Γιατί όπως αναφέρουν σε πηγαδάκι συνεργάτες του Μίτσελ, ο Ισπανός είναι άκρως ικανοποιημένος το τελευταίο διάστημα από την παρουσία του Μπα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Κυριακής είναι και ο Ρέτσος.



Ας μην αποκλείσουμε, δηλαδή, οι ελλείψεις στη μεσαία γραμμή που έχει να αντιμετωπίσει ο Μίτσελ, να φέρουν μετατοπίσεις και νέα πρόσωπα στην 11άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Που, κακά τα ψέματα, οι Πειραιώτες (όπως και οι Κιτρινόμαυροι) ποντάρουν πολλά λίγο πριν από την έναρξη των πλέι οφ...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.