Ads Top

Γη Της Ελιάς - Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία Αγγελόπουλου στα γυρίσματα και ο ρόλος του Ορέστη


Χαμός στα γυρίσματα της Γης της Ελιάς με τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Δείτε όλα όσα γίνονται στα backstage - Τι ρόλο θα έχει ο Ντάνος
Ο πρώην παίκτης του Survivor για μια ακόμη φορά είναι έτοιμος να ξεδιπλώσει το υποκριτικό του ταλέντο μέσα έναν ρόλο που θα φέρει πολλές ανατροπές αλλά και αποκαλύψεις.




Ο Ντάνος ανέβασε την πρώτη φωτογραφία οπού κρατά την κλακέτα του ήρωα του… Ορέστη τον οποίο για πρώτη φορά θα συναντήσουμε στα επεισόδια που θα προβληθούν κοντά στο Πάσχα.




Ο ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου στη «Γη Της Ελιάς»


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα υποδύεται τον Ορέστη Αντωνιάδη, ένας γοητευτικός γυμναστής με έδρα το Περιστέρι της Αττικής. Ο Ορέστης Αντωνιάδης θα επισκεφθεί τη Μάνη μόνος του ως τουρίστας αλλά αυτό όμως θα είναι η βιτρίνα. Υπάρχει ένα μυστήριο. Ο Ορέστης θα επισκεφθεί τη Μάνη είτε ως μυστικός αστυνομικός προκειμένου να διερευνήσει τη δολοφονία του Κίμωνα, είτε ως μέλος της αντίπαλης συμμορίας του Δημοσθένη για να πάρει εκδίκηση, είτε ως απλός επισκέπτης και φίλος του Κίμωνα που όμως δεν τον γνωρίζει κανείς



Για την είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» μίλησε πρόσφατα ο ίδιος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. «Θα μπω με τον ρόλο του Ορέστη Αντωνιάδη, είμαι από το Περιστέρι της Αθήνας, θα είμαι γυμναστής. Θα επισκεφτώ την Μάνη για τουρισμό, αλλά ο λόγος δεν θα είναι αυτός. Θα πάω στον τάφο του Κίμωνα, οπότε μπορεί να ήμουν και φίλος του Κίμωνα, με κάποιο τρόπο συνδέονται».

Και πρόσθεσε για τον ρόλο του: «Θα είναι μία μυστική αποστολή – με κάποιο τρόπο – όπου θα αλλάξει κατά πολύ την πλοκή με τον θάνατο του Κίμωνα».

«Ο κάθε χώρος έχει την δυσκολία του. Το θέατρο έχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, για εμένα που δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έχω πει ούτε με το μυαλό μου να συμμετέχω ως ένας ρόλος θεατρικός. Η τηλεόραση είναι πιο προστατευμένη», είπε για μία πιθανή συμμετοχή σε θεατρική παράσταση.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.