Ads Top

Η ΕΠΟ όρισε την ρεβάνς ΠΑΟΚ-Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδος!


Δείτε πότε θα γίνει τελικά η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Λαμία..

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε ότι η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στις 17:00




Η ΕΠΟ όρισε τη δεύτερη μονομαχία μεταξύ ΠΑΟΚ και Λαμίας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στις 13 Απριλίου (Μεγάλη Πέμπτη) στις 17:00. Ο Δικέφαλος είναι ήδη με το ένα πόδι στον τελικό, μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα.

Ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα διεξαχθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (12 Απριλίου) στις 19:00. Η Ένωση έχει το προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 3-0 της OPAP Arena.



Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 

"Την Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου στις 17:00 στο ''Γήπεδο Τούμπας'', ορίστηκε να διεξαχθεί η ρεβάνς ΠΑΟΚ - Λαμία για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet 2022-23. Στον πρώτο ημιτελικό ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει 5-1 της Λαμίας στο ΔΑΚ Λαμίας ''Αθανάσιος Διάκος''.

Υπενθυμίζεται ότι ο άλλος ημιτελικός αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου στις 19:00 στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης''.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.