Ads Top

Η αποστολή Ολυμπιακού για Βόλο!


Ποιους άφησε εκτός αποστολής ο Μίτσελ για την πρεμιέρα των playoffs της Superleague..

Την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα στον Βόλο, για την πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Μαγνησία.




Οι Πειραιώτες δεν έχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από τους τιμωρημένους Μπιέλ, Χουάνγκ και τον τραυματία Εμβιλά, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό τεχνικό.

Νωρίτερα, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε την πιθανή ενδεκάδα, με την οποία οι πρωταθλητές Ελλάδας θα παραταχθούν απέναντι στην ομάδα του Βόλου.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:



Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (19/3, 17:30) εκτός έδρας τον Βόλο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής για τα Stoiximan Super League Playoffs.

Οι πρωταθλητές προπονήθηκαν το Σάββατο (18/3) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:



Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.