Ads Top

«Βόμβα» για Σλούκα!


Δείτε τι γράφουν στην Ισπανία - «Βόμβα» για το μέλλον του Κώστα Σλούκα..

Τι γράφουν στην Ισπανία για το μέλλον του Κώστα Σλούκα...





Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως τσεκάρει την περίπτωση του Κώστα Σλούκα, το συμβόλαιο του οποίου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και θέλει να ενεργοποιήσει το «μπαμ» του καλοκαιριού, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «encestando», η «βασίλισσα» είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Έλληνα γκαρντ και μάλιστα με «χρυσό» συμβόλαιο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί για την ανανέωση του συμβολαίου του Σλούκα, όμως η Ρεάλ περιμένει στη… γωνία και θα κάνει την κίνηση της, ειδικά όσο δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο.



Οι μερένχες θέλουν να πάρουν έναν παίκτη πρώτης κλάσης στη θέση του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, που θα αποχωρήσει και ο Σλούκας μοιάζει να είναι ιδανική περίπτωση. Το ισπανικό δημοσίευμα τονίζει πως πρώτος στόχος ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο, όμως το ποσό που δεν έχει ακόμα πληρωθεί από την πλευρά του παίκτη για την αποχώρησή του από τους Μαδριλένους για το ΝΒΑ.

Παράλληλα, σε συνδυασμό με το υψηλό συμβόλαιο που θα ζητήσει ο Αργεντινός άσος για να ισοφαριστεί η ζημιά, η Ρεάλ έχει κυκλώσει το όνομα του Σλούκα και θα κάνει την προσπάθεια της με τους Ισπανούς να λένε ότι θα καταθέσει προσφορά για κλειστό διετές συμβόλαιο.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.