Ads Top

«Η πρώτη μεταγραφή Λάσο στον Παναθηναϊκό!»


Ποιον παίκτη θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό αν αναλάβει - Δείτε τι αναφέρει δημοσίευμα..

Γυρίζουν σελίδα οι Πράσινοι με τον Ισπανό κόους, ο οποίος ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα και έχει ήδη κάνει τις προτάσεις του στην διοίκηση.




Νέα δημοσιεύματα από την Σερβία εμπλέκουν τόσο τον Λούκα Βιλντόζα όσο και τον Πάμπλο Λάσο με τον Παναθηναϊκό, ενώ στο… κόλπο βάζουν και τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, το σέρβικο telesport αναφέρει: «Ο Λούκα Βιλντόζα πήρε την απόφαση να φύγει από το Βελιγράδι στο τέλος της σεζόν και να μετακομίσει στην Ελλάδα και έχει δύο επιλογές μπροστά του. Το πρώτο είναι μια μετακόμιση στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ο οποίος νίκησε χθες το βράδυ τους ερυθρόλευκους και έτσι μάλλον έσβησε την τελευταία τους ελπίδα για μια θέση στα πλέι οφ της Euroleague.



Τα τελευταία χρόνια ο ελληνικός κολοσσός δεν είναι η ομάδα που είχαμε συνηθίσει. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει από την επόμενη σεζόν, γιατί στον πράσινο πάγκο ίσως βρίσκεται ο ειδικός των τροπαίων Πάμπλο Λάσο.

Ο Λάσο είναι χωρίς δουλειά από τότε που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά τώρα έχει αναρρώσει και είναι πιθανό να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο της Αθήνας. Ο Παναθηναϊκος βλέπει τον πλέι μέικερ ως τον… πρόδρομο για το νέο ρόστερ της νέας σεζόν».



Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρει ότι για τον Βιλντοζα ίσως ενδιαφερθεί και ο Ολυμπιακός. Μένει να δούμε αν το εν λόγω δημοσίευμα ευσταθεί και υπάρξει κόντρα αιωνίων για τον Βιλντόζα και φυσικά αν τελικά ο Λάσος θα γίνει προπονητής του Παναθηναϊκού.

Φέτος ο Βιλντόζα μετράει 13.4 πόντους, 3.8 ασίστ, 2.3 ριμπάουντ και 1.5 κλεψίματα μ.ό. σε 23 αγώνες στην EuroLeague.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.