Ads Top

Τα ζευγάρια των «8» του Europa League!


Αμφίρροπες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και στο Conference League - Δείτε με ποιον κληρώθηκε η Αλκμάαρ των «δικών μας» Παυλίδη και Χατζηδιάκου

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα προημιτελικά του Europa League που θυμίζει ένα… μικρό Champions League.




Ένα «μικρό» Champions League μπορεί να χαρακτηριστεί το Europa League. Αμφίρροπα ματς χωρίς ξεκάθαρα φαβορί, έχοντας remake του περσινού τελικού του Conference League ανάμεσα σε Φέγενορντ και Ρόμα.

Μεγάλο ζευγάρωμα ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη, ενώ ενδιαφέρον έχουν και τα Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Λεβερκούζεν-Σεν Ζιλουάζ. Μάλιστα, ενδέχεται να έχουμε ημιτελικό με… μεγαθήρια αφού το ζευγάρι Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα αντιμετωπίσει το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη.

Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη έχουν κοντραριστεί τρεις φορές, με την ομάδα του Μάντσεστερ να μην έχει κερδίσει κανένα από αυτά τα ματς (0-1-2). Τρεις φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες και η Φέγενορντ με τη Ρόμα, με το ρεκόρ να είναι ακριβώς το ίδιο επίσης (0-1-2).



Μικρή παράδοση υπάρχει και στο Γιουβέντους-Σπόρτινγκ, αφού οι δύο ομάδες βρέθηκαν στον 4ο όμιλο του Champions League τη σεζόν 2017/18 με τη Γηραιά Κυρία να μετρά μία νίκη και μία ισοπαλία.
Τα ζευγάρια στους «8»:

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σεβίλλη
  • Γιουβέντους-Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  • Λεβερκούζεν-Σεν Ζιλουάζ
  • Φέγενορντ-Ρόμα
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.