Ads Top

Τα δίνει όλα ο Γιαννακόπουλος: Οι 4 τοπ εναλλακτικές για αντι-Λάσο για το καλοκαίρι!


Το νέο μπάτζετ του Παναθηναϊκού - Τα αλλάζει όλα ο Γιαννακόπουλος - Ποιοι προπονητές από το πάνω ράφι είναι στο τραπέζι - Ποιοι παίκτες «παίζουν» ως πρώτα «μπαμ»

Η επένδυση Γιαννακόπουλου, οι δύο Έλληνες και ο... μπόμπερ. 




Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Πέμπτη (16/3( την Βιλερμπάν και πήρε ανάσα ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Στη μάχη της Κυριακής ο Ματέους Πονίτκα λόγω τραυματισμού δεν μπορεί να βοηθήσει, αλλά θα είναι εκεί ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος σιγά σιγά δείχνει την πραγματική του αξία.

Ο Γκριγκόνις έχει συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά με τον Παναθηναϊκό και είναι πολύ πιθανό να μείνει. Όλα, πάντως, θα εξαρτηθούν από το ποιος θα είναι προπονητής. Ως γνωστόν έχει κατατεθεί μεγάλη πρόταση στον Πάμπλο Λάσο, ακόμη, όμως, δεν υπάρχει απάντηση. Και ούτε θα υπάρξει αυτό το μήνα. Οι «πράσινοι», όμως, έχουν και εναλλακτικές επιλογές, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι ο Λάσο θα απαντήσει θετικά. Στόχος είναι προπονητής από το πάνω ράφι και εκεί είναι εστιασμένη η προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Προπονητές, δηλαδή, σαν τον Λάσο, τον Αταμάν, τον Γιασικεβίτσιους, τον Πασκουάλ και τον Σάσα Ομπράντοβιτς.



Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να έχει κάποιον εξ αυτών στον πάγκο τη νέα χρονιά και βέβαια θα του δώσει ένα ανάλογο μπάτζετ. Ένα μπάτζετ, που θα είναι κοντά στα 12 εκ. ευρώ. Με τέτοιο ποσό, ένας πολύ καλός προπονητής μπορεί να φτιάξει ομάδα, που αργά ή γρήγορα θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Όπως κάνει ήδη ο Ολυμπιακός, όπως κάνει η Μακάμπι, η Παρτίζαν και άλλες ομάδες, που δεν έχουν τεράστια μπάτζετ.

Ο Παναθηναϊκός θέλει ιδανικά να κρατήσει τον Γιώργο Παπαγιάννη, αλλά δεν θα είναι εύκολο, θέλει ιδανικά να πάρει τον Ντίνο Μήτογλου, κι αυτό, όμως, δεν θα είναι εύκολο για τον λόγο ότι κανείς τώρα δεν ξέρει πότε θα λήξει (οριστικά) η τιμωρία του.



Θα γίνουν επίσης ηχηρές μεταγραφές με τα ονόματα του Βιλντόζα και του Λεζόρ να είναι στο στόχαστρο και μερικές ακόμη υποθέσεις να παρακολουθούνται, όπως του Μάρκους Χάουαρντ, του μπόμπερ της Μπασκόνια.

Αλλωστε ο Γιαννακόπουλος είπε πριν από μερικές μέρες ότι «η ομάδα, που θα φτιαχτεί, θα κερδίζει τα πάντα».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.