Ads Top

«Είσαι 36 χρονών θα έπρεπε ήδη να...» - Η ατάκα Καραγκούνια στη Μελίνα εξοργίζει συμπαίκτες και τηλεθεατές (vid)


Δείτε πως αντιδράσει η Φαίη Σκορδά - Αδιανόητο τι θα της πει στις μέρες μας, βάζει τα κλάματα η Μελίνα Μεταξά..

Απόψε το επεισόδιο θα είναι επικεντρωμένο στον Τάκη Καραγκούνια, έναν Τάκη που θα εξοργίσει τόσο τους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές του Survivor All Star, για ακόμα μια φορά.




Πολλά θα είναι τα περιστατικά που θα σημειωθούν με εκείνο πρωταγωνιστή. Πρώτον, θα κλωτσήσει τον Μπάρτζη και θα μαλώσει με τον Κατσούλη και δεύτερον, η κόντρα του με την Μελίνα γιγαντώνει με αποτέλεσμα να μην φιλτράρει από τα νεύρα του τις λέξεις που βγαίνουν από το στόμα του. Απόψε με μια του ατάκα σίγουρα θα βιώσει την κατακραυγή στο twitter που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.


Survivor All Star: Τι θα συμβεί με Μελίνα και Τάκη





Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή Πρωινό μας, ο Τάκης με την Μελίνα θα διαπληκτιστούν ξανά με την Μελίνα να του λέει «Να προσέχεις πως μιλάς! Δεν θα σου άρεσε να μιλάνε έτσι στην κόρη σου!» κι εκείνον να απαντά «Δεν θα πιάνεις την κόρη μου στο στόμα σου! Είσαι 36 χρονών θα έπρεπε να έχεις ήδη δυο παιδιά!».

Ο Τάκης θα αναφερθεί σε ένα πολύ λεπτό ζήτημα σε μια εντελώς λάθος ώρα, κάτι που θα κάνει την Μελίνα να κλάψει...

Στην εκπομπή, μάλιστα, αναφέρθηκε ότι ο Τάκης δεν έχει κανένα ελαφρυντικό για όσα λέει και ότι έχει ξεφύγει πια για τα καλά...

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.