Ads Top

Έτοιμος για μεταγραφή ζωής 25 εκατ. ευρώ παίκτης της Εθνικής Ελλάδος!


Δεν είναι ούτε ο Τσιμίκας, ούτε ο Βλαχοδήμος - Ποιον κοστολογεί η ομάδα του 25 εκατ. ευρώ, ενδιαφέρον από Premier League

Ο Βαγγέλης Παυλίδης αναμένεται να προσεγγίσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων το ερχόμενο καλοκαίρι και ετοιμάζεται για μια τεράστια μεταγραφή, που μπορεί να επιφέρει πολλά εκατομμύρια στην Άλκμααρ.




Δημοσίευμα… βόμβα έρχεται από τη Γαλλία και αφορά τον «δικό μας» Βαγγέλη Παυλίδη!

Ο 24χρονος στράικερ διανύει άλλη μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Άλκμααρ, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να μαγνητίζει διαρκώς τα βλέμματα πολλών και σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Το «jeunesfooteux» βάζει στο κόλπο για τον Βαγγέλη Παυλίδη δύο ομάδες της Premier League, οι οποίες φαίνεται πως ενδιαφέρονται και μάλλον έντονα για την αγορά του. Πρόκειται για την Άστον Βίλα και τη Λιντς, οι οποίες εξετάζουν την περίπτωσή του για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους.



Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η τιμή πώλησής του από τον ολλανδικό σύλλογο είναι στα 25 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορούν να δώσουν αμφότερες. Και αν συμβεί κάτι τέτοιο, η Άλκμααρ θα βάλει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία της, ενώ ο Παυλίδης θα μπει στην ιστορία των ακριβότερων μεταγραφών Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Τη φετινή σεζόν ο Παυλίδης μετράει 19 γκολ και 10 ασίστ σε 29 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.





Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.