Ads Top

Πισίνα και 10 δωμάτια: Αυτός ο παίκτης του Survivor All Star έχει βίλα (vid)


Αποκάλυψη για πρώτη φορά, δεν φαντάζεστε ποιος είναι..

Ο Ατζούν τον έχει… χρυσώσει με τις δύο συμμετοχές του στο ριάλιτι, όμως η αλήθεια είναι πως είχε περιουσία και πριν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.




O Σπύρος Μαρτίκας είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες στο Survivor τα τελευταία χρόνια και οι κόντρες του με πρώην και νυν συμπαίκτες του αμέτρητες. Αυτή τη φορά όμως, ο φαρμακοποιός δέχθηκε… χτύπημα κάτω από τη μέση, από την σύντροφο του Άρη Σοϊλέδη, που προφανώς έχει προηγούμενα μαζί του.

Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στο «Happy Day» και αναφέρθηκε σε όσα είχε πει ο Σπύρος Μαρτίκας, ως κατηγορία, για τον Άρη Σοϊλέδη.



Είναι γνωστό σε όλους ότι αυτοί οι δύο δεν τα πήγαν καλά ποτέ και τώρα που ο φαρμακοποιός απο το Κερατσίνι βρήκε κάμερα μπροστά του, βρήκε και την ευκαιρία να δημιουργήσει θέμα απο το πουθενά. Αν και πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο Μαρτίκας το κάνει γιατί θέλει να εκδικηθεί, εμείς θα σας δώσουμε και μια άλλη οπτική που πρέπει να σκεφτείτε! 

Ο Μαρτίκας γουστάρει τρελά να βρίσκεται στην επιφάνεια και να κερδίζει δημοσιότητα. Αυτή την στιγμή μέσα στο Survivor All Star, χτίζει όνομα! Μην ξεχνάτε ότι κάθε διαφήμιση, είτε θετική είτε αρνητική… είναι διαφήμιση!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.