Ads Top

«Σύννεφα» για Σάκη-Μαριαλένα: Η Μαριαλένα κρατάει θύμωσε στον Σάκη χωρίς να φταίει - «Σου κρατάω μούτρα..» (vid)


Δύσκολες στιγμές για το ζευγάρι.. Τι δεν μπορεί να διαχειριστεί η Μαριαλένα, γιατί ζητούσε συγνώμη χωρίς να φταίει ο Σάκης..

Οι Κόκκινοι έφεραν τη νίκη στο αποψινό (20/2) επεισόδιο του Survivor All Star και αυτό ήταν κάτι που "διέλυσε" την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. 




Όχι, επειδή η σύντροφος του "διάσημου" Σάκη Κατσούλη δεν θα φάει ή θα βγάλει στον τάκο κάποιον συμπαίκτη της, αλλά επειδή ο καλός της ήταν ο μόνος που φώναζε και εμψύχωνε όλη την ομάδα του καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Γνωρίζει πολύ καλά πως δεν φταίει εκείνος που η ομάδα του του έχει ζητήσει να τους κατευθύνει, να τους δίνει οδηγίες και να τους φωνάζει, ώστε να μην επηρεάζονται από τους μπλε, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως ο έρωτάς της πρέπει να υποστηρίζει κάποιον άλλο πέρα από εκείνη.


Τα παράπονα της Μαριαλένας στον Σάκη στο Survivor All Star





Του ανέφερε συνεχώς πως καταλαβαίνει φταίει η κατάσταση, αλλά του κράτησε για λίγο μούτρα μέχρι να "σπάσει" και να βρεθεί στην αγκαλιά του με τον ίδιο να της θυμίζει πόσο πολύ την αγαπάει.
 
Μάλιστα, ο Σάκης της ζήτησε και συγγνώμη για να τα βρουν και να τον συγχωρέσει.

«Όταν παίζεις, δεν φωνάζω ποτέ για να μην αποσυντονίσω τον συμπαίκτη μου. Θέλω μεν να κερδίσει ο συμπαίκτης μου, αλλά δεν θέλω να σε αποσυντονίζω γιατί με νοιάζει και η προσωπική σου νίκη, να είσαι εσύ χαρούμενος. Δεν φταις εσύ, η κατάσταση φταίει. Δεν σε κατηγόρησα Σάκη μου», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.



Και απάντησε ο Σάκης Κατσούλης: «Εμένα πιστεύεις, δεν με αφορά η προσωπική σου επιτυχία, ή είναι εύκολο αυτό που ζούμε; (…) Όταν πήραμε την απόφαση να έρθουμε στο παιχνίδι στο έλεγα ότι θα μας βάλουν να είμαστε αντίπαλοι και να συμβεί όλο αυτό. Γιατί ξέρουν ποιος είμαι. Δεν φταίω όμως».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.