Ads Top

«Ο Αναγνωστόπουλος μού είπε ότι...» - Η Φαίη Σκορδά σπάει την σιωπή της για Ασημίνα-Δαλάκα (vid)


Η Φαίη Σκορδά απαντάει για το αν θα πάνε Ασημίνα, Δαλάκα και Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή της..

Στην κοπή της πίτας του ΣΚΑΙ βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Φαίη Σκορδά, η οποία αμέσως μετά μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ για όλα! Τόσο για το Voice το οποίο και εν τέλει θα παρουσιάσει, το Survivor All Star, αλλά και τον… Βασίλη Νομικό.




Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, φημολογείται πως ο λόγος αποχώρησης του από το πάνελ της εκπομπής του ΣΚΑΙ, είναι μια ένταση που προηγήθηκε ανάμεσα στον ίδιο και κάποια στελέχη της εκπομπής, οδηγώντας τον σε αυτό το αποτέλεσμα. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ υπήρχε ένταση ανάμεσα σε συνεργάτες και του συγκεκριμένου ατόμου, καθώς εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την θεματολογία της εκπομπής και όχι μόνο.



«Θέλω να στείλω την αγάπη μου, ένα μεγάλο φιλί και μια ζεστή αγκαλιά στον Βασίλη Νομικό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία μέρα που ήταν μαζί μας ο Βασίλης, ήρθε, μας χαιρέτησε. Ήταν μια δική του σκέψη, απόφαση, οριστική βέβαια, να μην συνεχίσει. Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία, από κοινού αποφασίσαμε να μην συνεχιστεί. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός συνεργάτης, κύριος. Να πω και δημοσίως ότι η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή γι’ αυτόν και τον περιμένει πάντα μια θέση», είχε πει από πλευράς της η παρουσιάστρια το πρωί της Τρίτης 24/1 -δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση για την αποχώρησή του από το Πρωινό Μας.


Αποκαλυπτική η Φαίη Σκορδά



«Για το 2023 θέλω υγεία, να είναι καλά οι δικοί μου άνθρωποι, να είναι γερά τα παιδιά μου, όλα τα παιδάκια του κόσμου και να είμαστε καλά. Είναι και για μένα έκπληξη το The Voice. Η συζήτηση γινόταν εδώ και αρκετό καιρό και είχα πει στο κανάλι ότι αν πραγματικά αυτό θέλουν, σαφώς και θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά.

Είμαι φαν του Survivor, όπως κάθε χρόνο. Μόνο πέρυσι δεν ασχοληθήκαμε τόσο. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μού είπε ότι θα έρθει στην εκπομπή αυτή την εβδομάδα. Για την Ασημίνα και τη Δαλάκα δεν ξέρω», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Για το αν μίλησε με τον Βασίλη Νομικό, μετά την αποχώρησή του, η Φαίη Σκορδά είπε: «Βεβαίως και μίλησα, σαφώς».



Ρ.: Πώς είναι η σχέση σας;

Φ.ΣΚ.: Τι εννοείς;

Ρ.: Η μεταξύ σας σχέση που ήσασταν συνεργάτες στην εκπομπή και τώρα πλέον δεν είναι σε αυτό το κομμάτι.

Φ.ΣΚ.: Όπως ήταν και πριν, δεν αλλάζει κάτι. Χθες μιλήσαμε και για τα γενέθλιά μου. Πολλά φιλιά!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.