Ads Top

«Δεν με ακούς; Δεν με ακούτε;» - Επεισόδιο Ασημίνας-δημοσιογράφων στο αεροδρόμιο (vid)


Δείτε τι συνέβη στο αεροδρόμιο όταν επέστρεψαν στην Αθήνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Χρήστου Δάντη στα πλευρά..

Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως ο Χρήστος Δάντης είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Για την ακρίβεια, όπως αποκάλυψε η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, έπεσε από την σκηνή.




Οι τηλεοπτικές κάμερες, ωστόσο, συνάντησαν το ζευγάρι το βράδυ της Τετάρτης 15/2 κατά την επιστροφή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος. 

Ο Χρήστος Δάντης εμφανώς καταβεβλημένος αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους, ενώ η ένταση από την πλευρά της Ασημίνας δεν μπόρεσε να κρυφτεί.

«Αντιμετωπίσαμε αυτό το πρόβλημα αλλά όλα πάνε καλά. Φοβήθηκα πολύ. Αυτή τη στιγμή όλη μου η προσοχή είναι πάνω στον Χρήστο», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.



Όταν, όμως, οι δημοσιογράφοι αναφέρθηκαν στο Survivor All Star η Ασημίνα Χατζηανδρέου εξερράγη τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή δε θέλει να ασχοληθεί με το εν λόγω θέμα καθώς για εκείνη προέχει μόνο η υγεία του συντρόφου της.

«Παιδιά, σας παρακαλώ. Τι είναι αυτά; Για το Survivor θα συζητήσουμε; Ηρεμήστε, χαλαρώστε, όλα καλά είναι. Η υγεία προέχει αυτή τη στιγμή. Δε με ακούς; Δε με ακούς; Δε με ακούτε; Η υγεία δε προέχει; Τέλος. Τέλος!», ήταν τα λόγια της Ασημίνας Χατζηανδρέου.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.