Ads Top

«Σύννεφα» για Σάκη-Μαριαλένα - «Εκνευρίζομαι με τον Σάκη γιατί...» (vid)


Τι συμβαίνει με Σάκη και Μαριαλένα; Γιατί είναι νευριασμένη μαζί του η Μαριαλένα λίγες ημέρες πριν μπει και η πρώην του στο παιχνίδι..

Μπορεί στην ζωή να είναι ζευγάρι, ωστόσο στο Survivor All Star δεν είναι στην ίδια ομάδα. Ο λόγος φυσικά για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον πρώτο να βρίσκεται στους Κόκκινους και την δεύτερη στους Μπλε.




Όμως, οι Μπλε είναι αυτοί που συνεχώς χάνουν και μένουν νηστικοί, σε αντίθεση με τους Κόκκινους που έχουν πάρει με τεράστια διαφορά τα περισσότερα παιχνίδια, είτε ασυλίες, είτε έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας.

Αυτό λοιπόν είναι κάτι που εκνευρίζει αρκετά την Μαριαλένα, η οποία βλέπει συνεχώς τον Σάκηνα τρώει και μάλιστα πλέον πιάνει τον εαυτό της να έχει νεύρα με αυτό.


Ο Σάκης τρώει και η Μαριαλένα εκνευρίζεται



«Ο Σάκης έχει έρθει εδώ μάλλον για να κάνει διακοπές απ΄ότι καταλαβαίνω. Εκνευρίζομαι και με τον Σάκη. Πιάνω τον εαυτό μου να εκνευρίζεται με τον Σάκη που τρώει. Σήμερα όμως είναι ένας αγώνας με έπαθλο φαγητού και δεν μας παίρνει να μην τον κερδίσουμε. Εγώ πραγματικά θέλω να μπω μέσα και να κερδίσω για να φάω...», είπε μιλώντας στην κάμερα η Μαριαλένα στο αποψινό 16/2 επεισόδιο.




«Φωτιά» στον Άγιο Δομίνικο - Τρυφερές στιγμές στο δάσος για Σάκη και Μαριαλένα



Το Survivor All Star έχει πολλά να μας προσφέρει όχι μόνο αγωνιστικά και σε ζητήματα επιβίωσης, αλλά υπάρχουν και... πολλά φλερτ, με αρκετά ζευγάρια άλλωστε να έχουν βρεθεί μαζί στον Άγιο Δομίνικο.

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ πως η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και σκέφτηκε μέχρι και να αποχωρήσει από το Survivor All Star. Όλα αυτά τα έβλεπε και ο Σάκης Κατσούλης και είχε πέσει κι αυτός ψυχολογικά. Μια συνάντηση μαζί της ίσως καλυτέρευε τα πράγματα κι έτσι κι έγινε!


Survivor All Star: Η συνάντηση Σάκη και Μαριαλένας



Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, οι δυο τους συναντήθηκαν στη ζούγκλα κι έζησαν κάποιες πολύ τρυφερές στιγμές. Μίλησαν, αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν σε κάποια πράγματα όσον αφορά το Survivor και την συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.



Όπως είναι γνωστό η ομάδα του Σάκη έχει πέσει πάνω του να τον φάει για την υποστήριξη που δείχνει στην Μαριαλένα στα αγωνίσματα. Δεν τους αρέσει και εκείνος το σέβεται. Τέλος πάντων, το ζευγάρι μετά από πολύ καιρό ήρθε κοντά.

Να σημειωθεί πως δεν υπήρξε παράβαση κάποιου κανόνα αφού οι παίκτες μπορούν να συναντηθούν και να κάνουν σε γενικές γραμμές ότι θέλουν αρκεί να μην πάει ο ένας στην παραλία του άλλου και κλέψει προμήθειες κλπ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.