Ads Top

«Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τον Φιντιρίκο και...» - Δημόσιο άδειασμα Χρήστου Δάντη σε Δαλάκα (vid)


Τι αποκάλυψε ο Χρήστος Δάντης στους δημοσιογράφους - Τι είπαν με τον Φιντιρίκο για Δαλάκα και Ασημίνα.. 

Εκτάκτως από την Κύπρο επέστρεψε χθες 1/2 ο Χρήστος Δάντης μετά το σκάνδαλο με την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου από το Survivor All Star και την αποβολή της. 




Ο τραγουδιστής όπως έγινε γνωστό έχει ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του για να γίνει άρση απορρήτου τόσο στο κινητό του, όσο και στα κινητά της οικογένειας της για να αποδειχθεί ότι δεν επικοινώνησε μαζί τους.

H κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA, μεταξύ άλλων, τον συνάντησε στο αεροδρόμιο όπου τον ρώτησε για τα όσα έχουν συμβεί και τι θα γίνει τελικά με την άρση απορρήτου.


Οι αποκαλύψεις του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα και το Survivor All Star





«Ουδέποτε επικοινώνησα εγώ ή η οικογένεια με την Ασημίνα. Όλοι μπορούμε να ανοίξουμε τα κινητά μας», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Δάντης και συνέχισε «Είμαι σαστισμένος με αυτό που έγινε με την Ασημίνα στο Survivor, όχι θυμωμένος».

Σε ερώτηση για το αν επικοινώνησε με τον σύντροφο της Κατερίνας Δαλάκα, Δημήτρη Φιντιρίκο που επίσης έκανε αναρτήσεις όλο νόημα στο προφίλ του στο Instagram, απάντησε «Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τον σύντροφό της, γιατί γνωριζόμαστε».

Μια ερώτηση στην συνέχεια για το αν πιστεύει ότι η σύντροφός του είχε κινητό, ξέσπασε λέγοντας «Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό; Τι ερώτηση είναι αυτή;».

«Δεν με απασχολεί αν η Ασημίνα επιστρέψει στο survivor, αν αποδειχτεί ότι δεν είχε κινητό», δήλωσε στη συνέχεια.



«Εκτίμησα από μέρους τους που δεν αποχώρησαν από το συμβούλιο. Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Δαλάκα που είναι ας πούμε, συνεργός. Κάποια στιγμή θα ακουστεί η φωνή της Ασημίνας και της Δαλάκα», ανέφερε στη συνέχεια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.