Ads Top

The Voice: Η εκθαμβωτική Φαίη Σκορδά, η υπέροχη live εμφάνιση και το μήνυμα στον Γιώργο Λιανό (vid)


Εντυπωσιακή και εκθαμβωτική η Φαίη Σκορδά στην παρουσίαση του live του «The Voice»..

Η Φαίη Σκορδά πιο εντυπωσιακή από ποτέ φορώντας ένα μίνι φόρεμα που αναδείκνυε την άψογη σιλουέτα της, μας καλωσόρισε στα Cross Battles.




Η ίδια εξομολογήθηκε πως είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται σε αυτή τη θέση ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά της στον Γιώργο Λιανό.

«Καλησπέρα, καλησπέρα! Καλωσορίσατε στο νούμερο ένα μουσικό τάλεντ σόου της ελληνικής τηλεόρασης. Καλωσορίσατε στα live cross battle του The Voice. Καλωσορίσατε στο The Voice of Greece. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ σήμερα στη σκηνή του The Voice. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί εκτός από τα πρωινά θα κάνουμε παρέα τώρα και τα βράδια μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Μέχρι να αναδείξουμε, να αναδείξετε εσείς από το σπίτι τον μεγάλο νικητή και την καλύτερη φωνή της Ελλάδας. Παρέλαβα τη σκυτάλη από ένα πολύ γλυκό αγόρι, εξωτικά μαυρισμένο φαντάζομαι τώρα. Σκεφτείτε τον να είναι κάτω από έναν κοκοφοίνικα, να λιάζεται και να απολαμβάνει τον ήλιο της καραϊβικής. Μιλάω για τον Γιώργο Λιανό. Γιώργο μου, σε αγαπάμε πολύ, σου στέλνουμε τα φιλιά μας, σου στέλνουμε την αγάπη μας, μας λείπεις και είμαι σίγουρη πως έχεις βρει τον τρόπο για να μας παρακολουθήσεις ζωντανά αυτή τη στιγμή. Εμείς εδώ θα συνεχίσουμε να ζούμε τις εντάσεις εδώ στα live και τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα live του The Voice»



Τι θα δούμε απόψε στο πρώτο Live

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν βάλει τα δυνατά τους να προετοιμάσουν τις ομάδες τους σε αυτές τις κρίσιμες αναμετρήσεις όπου τον πρώτο λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτές τις μέρες έγιναν και οι τελευταίες πρόβες των coaches με τους τραγουδιστές των ομάδων τους ώστε να είναι πανέτοιμοι για την πρώτη live εμφάνισή τους. Από το πρώτο live Cross Battle όμως δε θα λείψουν και οι εκπλήξεις αφού στη σκηνή του The Voice of Greece θα εμφανιστούν δύο από τους coaches σε solo εμφανίσεις που υπόσχονται να μας συνεπάρουν.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ανέβει στο stage του «The Voice of Greece» με μια ξεχωριστή εκτέλεση δύο αγαπημένων τραγουδιών. Ο αγαπημένος coach θα ερμηνεύσει τα «Ματώνουν οι σκέψεις» και «Πόσο σε θέλω». Στη σκηνή όμως θα ανέβει και ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος θα ερμηνεύσει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, το τραγούδι «Δημοσθένους Λόγος» από τη θεατρική παράσταση «Ιππείς», στην οποία και πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι του 2022.

Συγκλονιστικές ερμηνείες και μοναδικά performances υπόσχονται να συνεπάρουν το τηλεοπτικό κοινό το οποίο όμως πρέπει να πάρει τις πιο σημαντικές αποφάσεις δίνοντας το εισιτήριο για τον ημιτελικό στις 7 φωνές που θα ξεχωρίσει. Τα σχόλια του τηλεοπτικού κοινού και το κλίμα από τα Social Media θα μας μεταφέρει η Βάλια Χατζηθεοδώρου.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.