Ads Top

Survivor - Τάκης Καραγκούνιας: Η καριέρα ως μισθοφόρος, οι περιπέτειες στην Υεμένη, στη Σομαλία και ο ιερέας αδερφός


Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του Τάκη Καραγκούνια εξηγούν τι κρύβεται πίσω από τον έντονο χαρακτήρα του..

Στο Survivor All Star βρίσκονται παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στον στίβο μάχης του παιχνιδιού τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και πρόσωπα που έχουν έντονη προσωπικότητα και το κοινό είτε τα λατρεύει είτε τα "μισεί" και κάθε φορά γίνονται αντικείμενο σχολιασμού στα social media.




Ένα από αυτά είναι και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος έχει έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα, γι' αυτό και συχνά έρχεται σε ρήξη με τους συμπαίκτες του. 

Πίσω, όμως, από αυτή την σκληρότητα, θα μπορούσε να πει κανείς, κρύβονται τα πολλαπλά "χτυπήματα" της ζωής προς το πρόσωπό του.


Τι κρύβεται πίσω από τον έντονο χαρακτήρα του Τάκη Καραγκούνια



Μη ξεχνάμε πως ο ίδιος πέρυσι, όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, έχασε τον πατέρα του και δεν μπόρεσε να βρεθεί ούτε στην κηδεία του για να τον αποχαιρετήσει για μία τελευταία φορά.

Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, έχει υπηρετήσει στα ΟΥΚ, βατραχάνθρωπος δηλαδή, του Πολεμικού Ναυτικού, σε μια από τις πιο δύσκολες μονάδες Ειδικών Δυνάμεων σε όλο τον κόσμο και αυτό απέδειξε πως ήταν έτοιμος όταν του προτάθηκε κατά την αποστρατεία του να εργαστεί ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία, σε διάφορα μέρη ανά τον κόσμο, προσπαθώντας να αποτρέψει τις επιθέσεις πειρατών.



Ως μισθοφόρος χρειάστηκε να αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες καταστάσεις όπως όταν πριν από χρόνια βρισκόταν στην Ερυθρά Θάλασσα και έμεινε εκεί με την ομάδα του για ένα μήνα μέσα σε έναν πλωτό σταθμό, επιβιώνοντας για 25 ημέρες μόνο με μια χούφτα ρύζι και νερό. Λίγο καιρό μετά, στην Υεμένη αναγκάστηκε να φάει κονσέρβες για σκύλους ώστε να επιβιώσει ενώ όπως έχει αποκαλύψει, έμεινε για 3 ημέρες εντελώς νηστικός, μόνο με νερό, στη Σομαλία.

Από πολύ μικρός, έδειξε την μεγάλη του λατρεία για τον αθλητισμό και από νεαρή ηλικία, μάλιστα, ασχολήθηκε με την πυγμαχία όπου ανακηρύχθηκε επτά φορές πρωταθλητής. Κατέκτησε ευρωπαϊκό τουρνουά ως μέλος της εθνικής ομάδας ενώ εργάστηκε αργότερα και ως διαιτητής ποδοσφαίρου και παρόλο που αυτή την καριέρα ήθελε να ακολουθήσει ως υποψήφιος διαιτητής για την Super League, εκείνη κόπηκε λόγω ηλικίας του το 2009 και μαζί κόπηκαν και τα φτερά του.



Βασικό στοιχείο που φαίνεται αμέσως για εκείνον, είναι το γεγονός πως λατρεύει την οικογένειά του και κυρίως την κόρη του Ραφαηλία στην οποία έχει αναφερθεί αρκετές φορές μέσα από το Survivor. Επίσης, ο ένας εκ των αδελφών του, είναι ιερέας, ο πάτερ Σωτήριος.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.