Ads Top

Survivor - Χρήστος Δάντης: Η πρώτη ανάρτηση Δάντη μετά την αποβολή Ασημίνας από το παιχνίδι - «Πιστεύω μόνο εσένα...»


Το δημόσιο μήνυμα του Χρήστου Δάντη μετά την αποβολή της Ασημίνας..

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Τρίτης (31/01)στο Survivor All Star, μετά την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης, σχετικά με την ύπαρξη κινητού στην παραλία.




Ο Νίκος Μπάρτζης κατονόμασε την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την παραγωγή να διασταυρώνει τα όσα είπε ο αγρότης και να αποβάλλει τις δύο παίκτριες.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός έγινε έρευνα από την παραγωγή και το πόρισμα ήταν το εξής: «Μετά από την μαρτυρία του Νίκου, μιλήσαμε με αρκετό κόσμο. Ήμασταν υποχρεωμένοι γιατί αυτή η κατηγορία είναι πολύ σοβαρή κι έχει γίνει μια συμφωνία ανάμεσα σε όλους μας, ότι τέτοιου τύπου κατηγορίες θα πρέπει να ελέγχονται για να μπορούμε να ξέρουμε αν ο ισχυρισμός του Νίκου αυτήν την στιγμή ή οποιουδήποτε άλλου, είναι αληθής ή όχι. Είναι μια κατηγορία, που μπορεί να οδηγήσει παίκτες εκτός παιχνιδιού. Δεν το αφήσαμε έτσι φυσικά. Έπειτα από έρευνα που κάναμε κι ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα, είμαι στην θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ο οποίος έκανε αυτήν την κίνηση κι έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και στην Κατερίνα. Αφού επιβεβαιώθηκε, πήραμε την απόφασή μας κι όπως είδατε η Ασημίνα κι η Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor».




Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη



Λίγες ώρες μετά το τέλος του επίμαχου επεισοδίου και συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης, ο σύντροφος της Ασημίνας Χατζηανδρέου, Χρήστος Δάντης θέλησε να πάρει θέση.



«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε» έγραψε ο τραγουδιστής στο Instagram, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία της Ασημίνας, την οποία στηρίζει δημόσια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.