Ads Top

Survivor - Μπο: Αυτό είναι το μήνυμα Καρολίνας στον Μπο μετά την αποχώρηση της (vid)


Δείτε τι έγραφε το μήνυμα της Καρολίνας, διέρρευσαν όλα όσα έστειλε στον Μπο..

Το πρωί της Παρασκευής (3/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Μπό. 




Ο γνωστός τραγουδιστής που τις τελευταίες εβδομάδες έχει συζυτηθεί πολύ, εξαιτίας της απιστίας από την Καρολίνα μίλησε στην εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μετά την αποχώρηση της.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Χρήστο Δάντη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, σχετικά με την άρση απορρήτου και φυσικά δεν έλειψε το "φαρμακερό" σχόλιο του για το φετινό ειδύλλιο στο ριάλιτι επιβίωσης.




Το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα Καλύβα στο Μπο μετά την αποχώρηση της από το Survivor All Star



Όσον αφορά τις αναρτήσεις που έκανε κατά της Καρολίνας Καλύβα μετά το ειδύλλιο που είδαμε με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο ριάλιτι, είπε: «Αν την στεναχώρησα, δεν θα ζητήσω συγγνώμη, αλλά ήμουν στεναχωρημένος για να στεναχωρήσω κάποιον και μετά κατάλαβα και μόνος μου ότι αυτό το πράγμα δεν έχει νόημα. Ήταν μια αντίδραση που έγινε, δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό, αν αναλογιστούμε το κακό που δεχτήκαμε».

Επιπλέον, μίλησε και για την σχέση του με καλά παραδόξως λόγια, παρά τα όσα έχουν γίνει μεταξύ τους. 

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ήταν μια πολύ ωραία, μικρή σχέση, πολλά υποσχόμενη. Περνούσαμε πολύ ωραία, είχαμε τρυφερές στιγμές. Όλα αυτά που δείχνουν μια σχέση ότι μπορεί να πάει παρακάτω».



Όταν ρωτήθηκε αν θα βρεθούν σε εκδήλωση, αν θα μιλήσουν; Ο ράπερ είπε αστειευόμενος: «Υπάρχει περίπτωση να την σκοτώσω», απαντώντας έτσι στην δήλωση της Καρολίνας: «Τι θα κάνει ο Μπο, θα με σκοτώσει;»
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.