Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: «Στημένος» ο άγριος καβγάς Ελευθερίας-Μάριου στο χθεσινό επεισόδιο; (vid)


Δείτε το βίντεο που δημοσίευσαν στην Κύπρο και θα συζητηθεί..

Νέα αποκάλυψη για το ριάλιτι που αλλάζει τα δεδομένα και όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. 

Ο ρόλος της Καρολίνας, το καλογραμμένο σενάριο και τι ισχυρίζονται στη Μεγαλόνησο για την υποτιθέμενη σχέση




Η Ελευθερία Ελευθερίου έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star, μαζί με τον... δικηγόρο της Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο μάλιστα ξεκίνησαν τις επιθέσεις προς τον κατηγορούμενο για απιστία Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, για τα φιλιά που αντάλλαξε με την απούσα απο την διαδικασία Καρολίνα Καλύβα.



Η τραγουδίστρια έκανε επίθεση στον παίκτη των Διασήμων, κατηγορώντας τον ότι «έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια». Φυσικά αυτά που είπε στην συνέχεια ήταν πολύ πιο βαριά, αφού τον ξεφτίλισε στο πανελλήνιο σε Ελλάδα και Κύπρο λέγοντας του ότι «Είσαι η ντροπή της Κύπρου»

Απο την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου θα έμπαινε στο Survivor All Star και μετά την αποκάλυψη ότι ο Μάριος είχε κάνει με την Καρολίνα, όλα όσα είδαμε, βγήκαν στην φόρα τα άπλυτα τους, ότι και καλά Μάριος και Ελευθερία είχαν σχέση πριν μπει στο Survivor ο Μάριος Ιωαννίδης.



Απο την Κύπρο πάντως άλλα μαθαίνουμε και όπως φαίνεται μάλλον όλο το σκηνικό είναι γραμμένο και ραμμένο απο την παραγωγή και μάλιστα με σενάριο!


Τι λένε στην Κύπρο για την υποτιθέμενη σχέση



Απο την Κύπρο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριος είχαν σχέση, αλλά πριν πολλά χρόνια και έχουν χωρίσει περισσότερο απο δύο χρόνια.

Επίσης αναφέρουν ότι ο Κύπριος παίκτης είχε μέχρι προσφάτως σχέση με ένα μοντέλο απο την Λευκορωσία η οποία μάλιστα ζει μόνιμα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λεμεσό.

Η ίδια δεν μιλάει ποτέ για τις σχέσεις της και μάλιστα πολλές φορές έχει βγει τηλεοπτικά και έχει βάλει χέρι στους δημοσιογράφους που την ρωτούν για τους συντρόφους της.

Ακόμα και όταν τα είχε με το μοντέλο Δημήτρη Ταταράκη, η σχέση τους αποκαλύφθηκε αφού χώρισαν με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι: «Είχα μια σχέση, έτυχε να είναι γνωστή η κοπέλα και συζητήθηκε πολύ. Όλες μου οι σχέσεις ήταν επεισοδιακές και δε μιλάμε, δεν κρατάμε επαφές… Αν μου αρέσει μια κοπέλα, φλερτάρω, μόνο αν είμαι χάλια ψυχολογικά δε φλερτάρω. Έχω κάνει σχέση με θαυμάστριά μου, της έκλεισα τραπέζι στο μαγαζί που δούλευα».

Να θυμίσουμε πως ο τραγουδιστής είχε συνάψει σχέση το 2020 με την Κύπρια τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Ελευθερία Ελευθερίου, όπου και χώρισαν μετά από έναν έντονο καβγά που είχαν.

Τώρα αν απο την Δευτέρα δείτε την Φαίη Σκορδά να μας λέει ότι είχαν σχέση τόσα χρόνια και εκείνος την απάτησε με την Καρολίνα Καλύβα, να της θυμίσουμε πριν κάνει το λάθος και πει αυτά τα ψέματα ότι όταν ήταν στον ΑΝΤ1 είχε αποκαλύψει τον χωρισμό της τραγουδίστριας με το μοντέλο.

Και για του λόγου το αληθές δείτε και το βίντεο!

Για την συνέχεια μάλιστα έχουμε και καλύτερο βίντεο, αφού η Ελευθερία πήγε στην Φαίη Σκορδά και μίλησε για τον χωρισμό της με το μοντέλο!

Τώρα είχαν ξεκινήσει να είναι ζευγάρι λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor All Star, πάμε πάσο, αλλά τουλάχιστον να της έδιναν το σωστό σενάριο και να μην έλεγε για πενταετίες και όλα αυτά που είπε!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.