Ads Top

Survivor Trailer 12/2: Οι «Κόκκινοι» απομόνωσαν τον Παπαδόπουλο - «Νομίζετε ότι με έχετε για πέταμα;» (vid)


Θέλουν να διώξουν οι κόκκινοι τον Κώστα; Δήλωση βόμβα από τον Σπύρο Μαρτίκα για τον Κώστα Παπαδόπουλο, τι αποκαλύπτει για όλη την ομάδα των «Κόκκινων»
Αναταραχή και ένταση επικρατεί στην ομάδα των «κόκκινων» στο Survivor All Star, όπως θα δούμε στην αρχή της νέας εβδομάδας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Στο επίκεντρο θα βρεθεί ο Κώστας Παπαδόπουλος ο οποίος όταν βγήκε υποψήφιος έβγαλε μια πικρία και μια θλίψη προς την ομάδα του που τον έβγαλε σύσσωμη στη… σέντρα πανηγυρικά!

Όπως θα δούμε στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής (12/2), ο Σπύρος Μαρτίκας ρίχνει «χοντρά καρφιά» προς τον Κώστας, ενώ αποκαλύπτει πως κανείς σχεδόν δεν τον ήθελε στην ομάδα!



Κι ας προσπαθεί αυτός εσχάτως να προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί, έχοντας βελτιώσεις και τις αθλητικές του επιδόσεις. Τον είχαμε δει άλλωστε να λέει «…πνίγομαι, μέσα μου πνίγομαι που και οι 10 με ψηφίσανε. Δεν έχω χώρο να κάτσω, δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν, θέλω την ησυχία μου λίγο».

Οσο για την απάντησε σε αυτό, ήρθε από τον Μαρτίκα που ήταν καυστικός: «Μια ενδεχόμενη αποχώρησή σου από την κόκκινη ομάδα, θα δυνάμωνε την κοκκινη ομάδα. Όλοι τον ψηφίσατε. Μην μου λέτε τώρα “Αχ χάρηκα που έμεινες Κώστα. Τι καλά που έμεινες”».



Ο ζαχαροπλάστης Κώστας όμως σήκωσε το γάντι για να στείλει το μήνυμα προς όλους: «Τι ‘ναι αυτοί βρε. Νομίζουν ότι με έχουνε για πέταμα; Για να σε δω τώρα Μαρτίκα μου!».

Εν συνεχεία στο τρέιλερ βλέπουμε τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό να δίνει το σύνθημα για νέα εβδομάδα με τον αγώνα για την ασυλία: «Survivor. Αρχή εβδομάδας, τι καλύτερο, πρώτος αγώνας ασυλίας».

Το βίντεο μας προετοιμάζει για μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στις δύο ομάδες και στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας να ξεκινά η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.