Ads Top

Οσμή σκανδάλου στο Survivor: Ο Τριαντάφυλλος ομολογεί κλοπή φαγητού από ντόπιους μαζί με παίκτη του Survivor All Star


Δεν είχε καταλάβει τίποτα η παραγωγή, με ποιον παίκτη που βρίσκεται τώρα στο παιχνίδι είχαν κλέψει..

Ο Τριαντάφυλλος, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, μπορεί να μην βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star, ωστόσο δεν έχει σταματήσει να σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι όλο αυτό το διάστημα.




Μέχρι και την Κατερίνα Δαλάκα έπιασε στο στόμα του και αποκάλυψε δημόσια τον λόγο που εκείνη έκανε unfollow τον Στάθη Σχίζα μετά την αποβολή της από το παιχνίδι.

Παρόλα αυτά, το πρωί της Τρίτης 14/2 που μίλησε στην κάμερα του ALPHA και συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day, ο ίδιος προχώρησε σε μία αποκάλυψη, η οποία αφορά και τον ίδιο, αλλά προέκυψε στην προσπάθειά του να ξεμπροστιάσει έναν άλλο παίκτη του ριάλιτι.


Ο Τριαντάφυλλος είχε κλέψει φαγητό στο Survivor με...





Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εξήγησε πως είχε κλέψει φαγητό μαζί με τον Γιώργο Κορόμι και η παραγωγή δεν τους κατάλαβε ποτέ, διότι το έκαναν την ώρα που όλοι κοιμόντουσαν και δεν είχαν το νου τους στους διαγωνιζόμενους.

«Έχω κάνει ένα στόρι και έχω πει ότι μπορεί να το πάρει ο Μπόγδανος το Survivor All Star, ο αληθινός», είπε αρχικά και στη συνέχεια αφού ρωτήθηκε για τον Κόρο, επισήμανε: «Αυτός ο άνθρωπος είναι ύπουλος όντως, τον έχω ζήσει από κοντά. Έχουμε φάει μαζί, έχουμε κλέψει με αυτόν μαζί, έχουμε μιλήσει μαζί, λέγαμε διάφορα και με πούλησε».



Και συμπλήρωσε: «Έχουμε κλέψει λόκαλ (ντόπιο)», εξηγώντας γιατί δεν αντέδρασε η παραγωγή: «Δεν μπορεί να το πάρει χαμπάρι. Ήταν ξημερώματα, κοιμούνται όλοι κι εμείς ξυπνάμε και είμαστε πεινασμένοι και όλο αυτό έγινε μία δύο φορές και αυτό κατά τύχη να ξέρεις».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.