Ads Top

Survivor Spoiler 8/2: Αποχωρεί η Ρία Κολοβού από το παιχνίδι; (vid)


Το βίντεο που την «καίει» και την «τελειώνει» από το παιχνίδι - Τι έχει συμβεί..

Ένας χαμός γίνεται στο νησί της Καραϊβικής αφού το Survivor έχει ανεβάσει ταχύτητες και δεν αφήνει ρουθούνι να ΜΗΝ ανοίξει Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης, το ριάλιτι επιβίωσης έχει πάει σε άλλο επίπεδο.




Για την ακρίβεια στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 7/2, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δήλωσε ότι δικαίως ψηφίστηκε, από την άλλη όμως φρόντισε να αμολήσει το… μελάνι της για όσους την ψήφισαν.

Έτσι η σύντροφος του Κατσούλη δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό που είπε η Ρία ότι δηλαδή την ψήφισε για να ρίξει μια… κούφια ψήφο και είπε χαρακτηριστικά,«Αυτά τα άτομα ψηφίζουν έξω τους πολιτικούς μας, γι’ αυτό πάμε έτσι».

Σε άλλα νέα, οι μπλε έκαναν την ανατροπή και μετά το 7-0 κατάφεραν να πάρουν επιτέλους την πρώτη τους νίκη με αποτέλεσμα οι κόκκινοι να οδηγηθούν στην ψηφοφορία αποχώρησης.



Στην κάλπη οδηγήθηκαν μετά από επτά συμβούλια οι κόκκινοι και έστειλαν τελικά στον…τάκο τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απόφαση των συμπαικτών του.

“Έχω κάνει 33 αγώνες με 15 ήττες. Σήμερα και χθες δεν τα πήγα καλά. Θέλω να προσφέρω κι άλλους αγώνες και άλλες νίκες. Στενοχωριέμαι. Αν η ομάδα μου θεωρεί ότι εγώ κάνω αδύναμη την ομάδα μου ας αποχωρήσω για να δυναμώσει η ομάδα μου. Το δέχομαι ότι είμαι υποψήφιος αλλά ευθύνομαι εγώ ότι χάσαμε σήμερα;”, σχολίασε εμφανώς ενοχλημένος ο ζαχαροπλάστης του Survivor.

Στο μεταξύ για μία ακόμα φορά έγινε ένας χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ όπου η 33χρονη Ρία, χαρακτήρισε το συμπαίκτη της, Τάκη Καραγκούνια “πεταλουδίτσα” που μεταφέρει από εδώ και από εκεί πράγματα. Ο Τάκης από την άλλη είπε ότι είναι μετανιωμένος για το χαρακτηρισμό “ρουφιάνα”, όμως η Ρία δε φάνηκε να θέλει πολλά πολλά με… δαύτον!



Ωστόσο η Ρία φαίνεται ότι τα έχει ξανακάνει αυτά και μάλιστα με ίδιους διαλόγους και ίδια στρατηγική στο 2019 με Τούρκο συμπαίκτη!

Όμως ο δαιμόνιος δημοσιογράφος του Πρωινού Μας, Νίκος Παρτσώλης το βρήκε και την καίει!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.