Ads Top

Survivor Spoiler 6/2: Βόμβα! 5 παίκτες απειλούν να αποχωρήσουν αν μείνει η Δαλάκα


Άνω κάτω όλο το Survivor - Ο Ατζούν θέλει να κρατήσει Δαλάκα και Ασημίνα, τι θα προτείνει στους 5 παίκτες που απειλούν με αποχώρηση..

Κόλαση στον Άγιο Δομίνικο, με τον Τούρκο παραγωγό να θέλει πάση θυσία να μείνουν στο ριάλιτι τα δύο κορίτσια που βρέθηκαν με κινητό. Ποιοι συμπαίκτες μίλησαν με τον Λιανό και ξεκαθάρισαν ότι θα φύγουν αν επιστρέψουν και ποια η αντιπρόταση της παραγωγής.




Μύλος έχει γίνει τις τελευταίες ώρες σύμφωνα το survivor All Star στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι παίκτες που συμμετάσχουν αυτή τη στιγμή στο ριάλιτι και το survivor All Star με εξαίρεση τον Στέλιο Χανταμπάκη ήταν όλοι από τους μη επώνυμους και αμειβόταν κατά τις πρώτες τους συμμετοχές στο Survivor Ελλάδας με 500 έως 1.000 ευρώ την εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή αμείβονται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα και αρκετοί από αυτούς έχουν μεγάλη ανάγκη τα χρήματα. Κάθε εβδομάδα παραμονής προστίθεται ένα πολύ σοβαρό ποσό στο ταμείο και έτσι μαζεύονται χρήματα που οι περισσότεροι από αυτούς δεν τα βγάζουν από τις εργασίες τους σε ολόκληρο χρόνο, όσοι έχουν!



Ως εκ τούτου η αποχώρηση δημοφιλών παικτών όπως είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αλλά και δυνατών αγωνιστικά όπως η αποβολή Κατερίνας Δαλάκα έχει ανοίξει την όρεξη σε αρκετούς συμμετέχοντες που βλέπουν να φτάνουν ακόμα πιο μακριά και να κερδίζουν σαφώς ακόμα περισσότερα χρήματα!

Ωστόσο, ο Ατζούν Ιλίτζαλι με δική του εντολή κράτησε στον Άγιο Δομίνικο την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου και θα συναντηθεί μαζί τους με στόχο να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους με ξεχωριστές ποινές η καθεμία!

Μία πρώτη κουβέντα έκανε ο Γιώργος Λιανός με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του Survivor, όμως πέντε από αυτούς είναι κάθετοι και απειλούν να εγκαταλείψουν το reality. Νίκος Μπάρτζης, Τάκης Καραγκούνιας, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σπύρος Μαρτίκας και Γιώργος Ασημακόπουλος δεν δέχονται μύγα στο σπαθί τους!



Για το λόγο αυτό αναμένεται να συναντηθούν με τον Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος σκέφτεται να τους προτείνει ακόμα και περισσότερα χρήματα την εβδομάδα.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.