Ads Top

Survivor Spoiler 28/2: Μπαίνει η Σοφιάννα στο παιχνίδι;


Αυτή είναι η αλήθεια - Μπαίνει κι άλλος παίκτης στο παιχνίδι;

Ένα «χαμός» επικρατεί στο Survivor All Star, εκεί όπου το ριάλιτι έχει πάει σε άλλα επίπεδα και πλέον το ενδιαφέρον για το αγωνιστικό κομμάτι είναι μικρό.




Το ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστή τον Μάριο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο Πρίαμος και Ελευθερίου φαίνεται πως είναι ξανά μαζί.

Στην εξίσωση τις τελευταίες ημέρες μπήκε και η Σοφιάνα, όταν η Ευρυδίκη αποκάλυψε πως ο Μάριος έχει πάει και με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Το τρίγωνο είναι τετράγωνο τελικά.



Εμείς αναφέραμε πως υπάρχουν πιθανότητες να μπει η Σοφιάνα στο Survivor. Διότι, άλλος λόγος δεν υπάρχει να γίνεται όλο αυτό. Κι εδώ που τα λέμε, η Σοφιάνα είναι και καλή παίκτρια και σίγουρα θα ανεβάσει τα νούμερα στην τηλεθέαση ακόμα περισσότερο.

Ο Γιώργος Λιανός ωστόσο έβαλε ένα τέλος στα σενάρια που θέλουν να μπαίνουν και άλλοι παίκτες, κλείνοντας ουσιαστικά την «πόρτα» του Αγίου Δομινίκου, λέγοντας ξεκάθαρα πως δεν χωράει κανένας άλλος.



«Τελειώσαμε» είπε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και η αλήθεια είναι πως ήδη έχουν μπει αρκετοί, όμως λείπουν οι «πινελιές» που θα απογειώσουν το ριάλιτι.

Σεβόμαστε τα λόγια του Γιώργου, όμως κρατάμε και μία πισινή για την ανατροπή και όλα θα ξεκαθαρίσουν στα επόμενα επεισόδιο, όσο το θέμα που δημιουργήθηκε είναι «ζεστό».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.