Ads Top

Survivor Spoiler 27/2: Άγριος καβγάς Μπάρτζη-Πιλίδη - «Έλα να παίξουμε μπουνιές στο δάσος»


Ξεφεύγουν τα πράγματα στο Survivor - Δείτε τι θα συμβεί με Μπάρτζη και Πιλίδη..

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήρθε για να κάνει τη διαφορά στο Survivor All Star. Το είχε πει ότι θα είναι ξανά μέσα στο Survivor, το ζητούμενο είναι να αντέξει αυτή τη φορά. Μόνο που θα έχει ένα χοντρό σκηνικό με τον Νίκο Μπάρτζη.




Με άλλα λόγια, Νίκος Μπάρτζης και Γιωρίκας Πιλίδης θα έρθουν σε πολύ έντονη αντιπαράθεση και μάλιστα το σκηνικό θα χοντρύνει. Σε σημείο να ειπωθούν βαριές κουβέντες.

Την αφορμή μπορείτε να την ακούσετε στο παρακάτω βίντεο. Η ουσία είναι αλλού. Σε αυτό που λέει ο Γιωρίκας Πιλίδης στον Νίκο Μπάρτζη όταν τα πράγματα αρχίζουν να ζορίζουν στη μεταξύ τους κουβέντα.



Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ο Πιλίδης προκαλεί τον Μπάρτζη να πάνε στο δάσος να «παίξουν» μπουνιές! Τρομερό! Για κάτι τέτοια σκηνικά η παραγωγή του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ είναι σε επιφυλακή ακόμα και για διωγμούς παικτών!

Πάντως, αγωνιστικά ο Πιλίδης έφερε 2/2 και πολύ ενθουσιασμό στον κόσμο του Survivor στο Twitter. Ωστόσο, απειλές και πρόκληση για μπουνιές είναι καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του.



Το trailer δείχνει άλλο σκηνικό. Ναι μεν υπάρχει η παρεξήγηση με την Στέλλα, αλλά με τον Νικόλα Αγόρου είναι που έρχεται μούρη με μούρη ο Μπάρτζης. Θα μπει και ο Πιλίδης στη συνέχεια στο σκηνικό; Εις αύριον τα σπουδαία…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.