Ads Top

Survivor Spoiler 27/2: Βόμβα! Ο Ατζούν βάζει την Σοφιάννα στο παιχνίδι;


Δημοσίευμα που θα συζητηθεί, τι ετοιμάζει ο Ατζούν και με την Σοφιάννα..

Ο Ατζούν δεν είναι χθεσινός. Ο Ατζούν και οι συνεργάτες του δηλαδή. Διότι το Survivor All Star έχει πάει σε άλλη φάση και το παρατηρούμε συνεχώς. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε να μπει και η Σοφιάνα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το επομενο διάστημα.




Έπεσε το Twitter όταν η Ευρυδίκη είπε πως ο Μάριος έχει πάει και με τη Σοφιάνα. Και το μπιπ που μπήκε τη στιγμή που έλεγε το όνομα της ήταν να… χαμε να λέγαμε. Μια χαρά φάνηκε και ακούστηκε. Σοφιανα. Καθαρά και ξάστερα.

Το τρίγωνο είναι τετράγωνο τελικά. Μάριος, Καρολίνα, Ελευθερία Ελευθερίου και Σοφιάνα. Ο Μάριος είναι ακόμα στο παιχνίδι, η Καρολίνα έφυγε, η Ελευθερία μπήκε και το μόνο που μένει είναι να μπει και η Σοφιάνα. 

Χωρίς να ξέρω κάτι σαν Γεωργία απλά σαν αίσθηση είναι απλά θέμα χρόνου να μπει και η Σοφιάνα στο παιχνίδι.



Διότι, άλλος λόγος δεν υπάρχει να γίνεται όλο αυτό. Κι εδώ που τα λέμε, η Σοφιάνα είναι και καλή παίκτρια. Χωράει να μπει στο Survivor. Είναι από αυτές που θα φέρει πόντους και πλέον και ίντριγκα.


Survivor All Star 27/2: Και Σοφιάνα και Αλέξης Παπάς;



Σύμμαχος σε όλο αυτό το σκηνικό με τη Σοφιάνα είναι και ο ίδιος ο ΣΚΑΪ. Ο Νίκος Παρτσώλης το είπε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πως είναι πιθανό να έχουμε νέες προσθήκες. Αν δείτε το βίντεο θα το καταλάβετε.



Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Λιανός δεν είπε πως οι Πιλίδης και Νικόλ είναι οι τελευταίες προσθήκες για φέτος. Κανονικά τέλος Φλεβάρη μπαίνουν οι τελευταίοι παίκτες. Για χάρη της Σοφιάνας όμως μπορεί να γίνει μια εξαίρεση.

Ποντάρω ότι θα μπει στο παιχνίδι τελικά. Και θα είχε ακόμα περισσότερη πλάκα να μπει και ο Αλέξης Παπάς. Διότι, ο Παπάς είναι επίσης πολύ κοντά με την Ελευθερία Ελευθερίου. Εκεί θα ολοκληρωθεί το Love Island.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.