Ads Top

Survivor Spoiler 27/2: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Δύο μέρες off ήταν αρκετές. Από εδώ και πέρα το Survivor είναι ξανά στις επάλξεις με νέα δεδομένα. Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία στο Survivor All Star; Ποιος είναι φαβορί για 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Κάθε αρχή και δύσκολη λένε για τους νέους παίκτες κι αυτό θα έχει και συνέχεια. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι, μερικοί νέοι παίκτες ήρθαν για… φύγουν. Με άλλα λόγια, οι υποψήφιοι θα είναι τίγκα στους νέους παίκτες από εδώ και πέρα.

Ήδη η Χριστίνα Κεφαλά είναι στον τάκο χωρίς καν αν συμπληρώσει δύο εβδομάδες στο παιχνίδι. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Κρις Σταμούλη. Με το που τελείωσε η ασυλία του, τσουπ αμέσως υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο νέος παίκτης πρέπει να μπει και να φέρνει νίκες αμέσως. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.



Το ερώτημα είναι ποια ομάδα θα κληθεί να βγάλει τον δεύτερο υποψήφιο. Με άλλα λόγια, ποιοι κερδίζουν την δεύτερη ασυλία. Το ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία και ποιος είναι υποψήφιος τα ξέρετε από… πρόπερσι. Είπαμε άλλωστε για την Χριστίνα Κεφαλά.


Survivor spoiler 27/2: Προβάδισμα νίκης στην ασυλία



Οι κόκκινοι έχασαν την πρώτη ασυλία. Κάθε φορά όμως που βρίσκονται σε ένα τέλμα αγωνιστικά, έχουν τον τρόπο και τις λύσεις να κάνουν το come back και να επιστρέφουν δριμύτεροι.



Οι Διάσημοι έχασαν την πρώτη ασυλία, αλλά δεν πέφτουν από ήττες. Ίσα ίσα που γίνονται πιο δυνατοί μετά από αυτές. Θα το αποδείξουν θεωρούμε ακόμα μία φορά. Οι κόκκινοι έχουν προβάδισμα για την δεύτερη ασυλία. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.