Ads Top

Survivor Spoiler 27/2: Βόμβα! Αυτή είναι η τρίτη παίκτρια που είχε σχέση ο Μάριος Πρίαμος (vid)


Μεγάλη έκπληξη! Κανείς δεν περίμενε αυτή την παίκτρια.. Όλα όσα διέρρευσαν..

Η Ευρυδίκη έκανε μεγάλη αποκάλυψη για τη Σοφιάνα η οποία - έστω και με μπιπ - έκανε τον γύρο των social

Το Survivor All Star συνεχίζεται με καυτές αποκαλύψεις. Στο προσκήνιο αυτή τη φορά, μια παίκτρια παλιού Survivor, η Σοφιάνα Αβραμάκη.




Στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ έγραψε τη δική της ιστορία. Πολλοί θα ισχυριστούν ότι έγινε γνωστή για όχι αγωνιστικούς λόγους. Περισσότερο το παρασκήνιο που δημιούργησαν οι κινήσεις της εντός κι εκτός παιχνιδιού.

Να λοιπόν που ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή της (Survivor 2022), το όνομά της επανέρχεται στην επικαιρότητα. Για μια ακόμα φορά, ο λόγος δεν είναι και πολύ κολακευτικός. Βασικά για τον Μάριο Πρίαμο σίγουρα είναι.

Που λέτε, πριν ξεκινήσει το 1ο αγώνισμα για την Ασυλία, η Ευρυδίκη προέβη σε αποκαλύψεις. Αφορμή, η ερώτηση που της έγινε για τον Μάριο – Πρίαμο Ιωαννίδη και τη σχέση του που έχει στο παιχνίδι με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Τότε, έσκασε η ΒΟΜΒΑ. Η παραγωγή πήγε να το… σώσει, με το bip, αλλά τα τσακάλια του Twitter δεν χαμπαριάζουν από τέτοια.



Αμέσως, κατάλαβαν ότι το τρίτο πρόσωπο με το οποίο έχει συνευρεθεί ερωτικά ο Μάριος είναι η Σοφιάνα.

Τώρα θα μου πείτε, τι εξυπηρετεί όλο αυτό, καθώς δεν μιλάμε για παίκτρια που είναι ήδη μέσα στο σόου. Μα φυσικά κι εξυπηρετεί την ίντριγκα και την όλη συζήτηση γύρω από ένα θέμα που πουλάει.

Δεν θα ήταν μάλιστα και απίθανο να δούμε σύντομα απάντηση της Σοφιάνας μέσα από το παιχνίδι. Πλέον, όλα να τα περιμένει κανείς από τον Ατζούν που ξέρει πως να πλασάρει κάθε τηλεοπτικό προϊόν.

Το Twitter αποθέωσε τον Πιλίδη και μετά άρχισε να παίρνει θέση για το καυτό θέμα.

Tα tweets για τη Σοφιάνα














ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.