Ads Top

Survivor Spoiler 22/2: Έκπληξη! Αυτός αποχωρεί από το παιχνίδι αύριο


Μια αποχώρηση που θα δυσαρεστήσει το τηλεοπτικό κοινό.. Μια αποχώρηση έκπληξη..

Τέσσερις παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση, υπαρκτό φαβορί για να αποχωρήσει. Το ερώτημα είναι πάντα ένα. Αν τελικά από το Survivor All Star φεύγει το φαβορί, ή κάποιος άλλος. Διότι, αυτή η ψηφοφορία στο Survivor είναι ανάμεσα σε αουτσάιντερ γενικότερα.




Ποιος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Γιώργος Κόρομι και Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν οι παίκτες που βγήκαν στον τάκο. Θεωρητικά, όλοι είχαν ίδιες πιθανότητες παραμονής. Με άλλα λόγια, όλοι είχαν ελπίδες παραμονής.

Τα όσα έγιναν στο συμβούλιο του νησιού δεν και όσα ειπώθηκαν δεν μας βοήθησαν στο να βγάλουμε συμπεράσματα στο αν έχει κάποιος παίκτης πλεονέκτημα. Η διαμάχη ανάμεσα σε Κόρο και Αφροδίτη ήταν περίεργη. Αυτά τα σε τάισα, δεν με τάισες δεν βοηθούν.




Survivor spoiler αποχώρηση 23/2: Αυτός αποχωρεί!



Το δικό μας προγνωστικό ήταν η Αφροδίτη Σκαφίδα. Πως η αθλήτρια του στίβου θα αποχαιρετίσει το Survivor. Διότι, η Αφροδίτη επέλεξε τη στρατηγική της θυματοποίησης για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Δεν λέω σαν Γεωργία πως δεν είναι θύμα, λέω όμως πως αυτή η τακτική σπάνια πιάνει.

Μήπως όμως έπιασε; Μήπως κούρασε το κοινό ο Κώστας Παπαδόπουλος ή επιθετικότητα της Μελίνας Μεταξά προς τους συμπαίκτες της για το λόγο που βγήκε υποψήφια; Μήπως την πάτησε ο Κόρο;



Πέσαμε έξω.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor All Star. Αυτό αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό, αυτό θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός!

Βέβαια, Αφροδίτη ήταν το φαβορί λέγαμε, ωστόσο στο κείμενο υπήρχε κι άλλη αν αφορά: Πως δεν θα πέσουμε από τα σύννεφα αν αποχωρήσει ο ζαχαροπλάστης.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.