Ads Top

Survivor Spoiler 20/2: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Κόκκινη ή Μπλε; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

Η 7η εβδομάδα του Survivor All Star τρέχει ήδη. Το ενδιαφέρον είναι πλέον μεγάλο. Οι νέες προσθήκες έχουν φέρει μια άλλη δυναμική στο Survivor. Ποια ομάδα θα κερδίζει την 2η ασυλία στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.




Ξεχάστε όσα ξέρατε. Με τρεις νέους παίκτες κάθε ομάδα αλλάζει το σκηνικό. Οι μάχες και τα ντέρμπι θα είναι πολλά και μεγάλα. Θεωρώ πως με αυτή την κίνηση η παραγωγή έφερε στα ίδια τις δύο ομάδες.

Θεωρητικά, με τις αποχωρήσεις πολλών αδύναμων παικτών από τους μπλε και τη φυγή της Δαλάκα, αλλά και της Ασημίνας, έπρεπε να μοιράζονται οι νίκες. Αυτό δεν συνέβη όμως και έπρεπε να επέμβει για να μην είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Σε πρώτη φάση αυτό έπιασε. Οι Μαχητές είχαν άλλο αέρα, άλλη αύρα και κέρδισαν την 1η ασυλία. Την αναμέτρηση παρακολουθήσαμε σε live μετάδοση από το Sportime. Και είχε μεγάλο ενδιαφέρον η όλη αλλαγή, αλλά και νικητή που δεν φόραγε κόκκινη μπαντάνα.



Οι μπλε κέρδισαν και πλέον δημιουργείται το ερώτημα: Μπορούν να χτίσουν ένα σερί; Είναι σε θέση να φτιάξουν μομέντουμ και να χτίσουν στην καλή ψυχολογία;


Survivor spoiler 20/2: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα;



Μερικές φορές έρχονται έτσι τα πράγματα που πρέπει να ξημερώσει για να έχουμε οριστική ενημέρωση. Κι αυτή η εβδομάδα με τις νέες προσθήκες είναι δύσκολη. Η επικοινωνία μας με Άγιο Δομίνικο είναι δύσκολη.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε ενδείξεις νίκης. Οι μπλε κέρδισαν, ξύπνησαν, δυνάμωσαν, αλλά οι κόκκινοι δεν είναι μαθημένοι στην ήττα. Κρατήστε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό πως θα μοιραστούν ξανά οι ασυλίες. Με άλλα λόγια, το 3-0 είναι χλωμό.

Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε πως η ένταση επηρέασε. Με άλλα λόγια, το περιστατικό με Μάριο Πρίαμο και Ελευθερία Ελευθερίου έφερε κακό κλίμα.



Οι κόκκινοι έχουν προβάδισμα να κερδίσουν την 2η ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star. Σημαντικό να κρατήσουμε μικρό καλάθι και να περιμένουμε την οριστική ενημέρωση το πρωί. Διότι, το οριστικό Survivor spoiler είναι πολύ σημαντικό αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.